Wedding in the dark

Wedding in the dark

De fleste bryllupper holdes fra maj til september hvert år. Det er det vi kalder højsæson.
Der er størst chance for godt vejr og det er de lyse timers tid.
Det er sjældent at vi har bryllupper uden for sæson, men det hænder.
I år havde vi vores 3. decemberbryllup, men hvad der var anderledes denne gang, var tidspunktet for vielsen.

Når vi planlægger et bryllup og hvilke billeder der skal laves, prøver vi at udnytte lyset bedst muligt, desværre var det ikke muligt denne gang og de hev os derfor gevaldigt ud af vores komfortzone.
Vielsen startede kl 15.30 med en solnedgang kl. 15.52.

Da vi ankom til kirken var skumringen begyndt og mørket sænkede sig tungt over domkirken i Haderslev. Vi begyndte med det samme at stille op og gøre klar til riskast, men en forhåbning om at det ville lykkes, sådan som vi havde snakket om og forestillet os.
Da vielsen var slut og brudeparret gik ud, var der helt mørkt.

Vi brugte to studielamper med fast lys, hvilket vil sige at de lyste hele tiden, sådan at Mads kunne udnytte lyset de gav og Camilla havde en trigger på kameraet som udløste flashen i lamperne. Det gav os 2 forskellige slags billeder og det lykkedes med stor tilfredshed.

Mads der udnytter lyset

 

Camilla der bruger flash

Efter vielsen og riskast skulle vi på location….. I MØRKE….

Vi have snakket meget frem og tilbage, især fordi vi ikke havde prøvet det før, så vi var virkeligt nervøse. Brudeparret var mega cool og sagde at så prøvede vi jo noget nyt, hvortil vi tilføjede “At det ikke var så fedt at et betalende brudepar, var prøvekaniner.”

Vi gik strategisk til værks og startede med nogle af de billeder vi var mest sikre på, for at være sikre på at kunne levere nogle smukke billeder.

Vi placerede en flash bag parret og fik derfor deres skygger igennem paraplyen

Derefter lagde vi flashen på jorden, så den lyste op i paraplyen <3

Nu kom vi til der hvor vi TOTAL famlede i blinde. Ja faktisk så tror jeg at det var på højde med at smide os ind i en sportshal slukke lyset og bede os finde nøglen, som de havde placeret oppe i loftet. Vi var MEEEEGA nervøse for om det vil blive godt. Haha

Planen var at male med lys

I vaskeægte Olsen banden stil
Startede aktionen kl. 16.47
Vi skulle bruge:
Et kamera, et stativ, en lommelygte og 2 mennesker der står HELT stille.

Missionen FULDFØRT 😀

Nu går der total fri leg i den, med et brudepar der virkeligt koncentrerede sig om ikke at få mega grineflip over de 2 tykke fotografer der spurtede rundt med stjernekastere og lignede mildest talt løgn.
(Man skal løbe virkelig hurtigt og det vækker minder om ølstafet fra ens studietid….)

Vi vil rigtig gerne eksperimentere endnu mere, med bryllupsbilleder i mørke og er absolut ikke blevet skræmt over at skulle tage, sådan en opgave en anden gang.

 

TAGS: