da vi virkelig kom ud af vores comfort zone!

wedding in the dark

Tilbage i 2018 fik vi, på daværende tidspunkt, vores hidtil mest krævende opgave. Et brudepar skulle giftes midt i december kl 16. Da vi jo vidste at på det tidspunkt ville det være helt mørkt, måtte vi i gang med at forberede os på alle mulige scenarier og muligheder, for at kunne skabe et resultat som både vi og brudeparret ville være glade for.

I ugen op til selve brylluppet, er der aldrig set mere Youtube, eller øvet med flash, end nogensinde før. Det skal siges at vi aldrig bruger flash på vores bryllupsopgaver, da det for det første kan virke forstyrrende for både gæster og brudepar, men vi elsker også at bruge det naturlige lys vi har til rådighed. Men nu stod vi i en situation, hvor vi pludselig var helt afhængige af brug af flashlys.

Vi besluttede os for at vi måtte eksperimentere med brug af modlys, skygger, stjernekastere og meget anderledes indstillinger af vores kameraudstyr.

Resultatet er ikke perfekt, men vi er i den grad tilfredse med hvad vi fik udrettet den aften. Og brudeparret var lykkelige for billederne.