Læs mine

Ofte stillede spørgsmål

I løbet af den proces der kører fra kontakt til bryllupsdag, får jeg en masse spørgsmål. Her er dem jeg får mest:

02.

01.

Får man alle billeder der bliver taget?

Har I ikke været to i Wedding Stories?

Nej, der er anført i kontrakten, hvor mange billeder der er med. (max 500, med mulighed for tilkøb af flere)

Jo det har vi. Jeg startede i 2018 Wedding Stories sammen med en anden fotograf, men vi gik hvert til sit i slutningen af 2021

03.

Det bryllupsmøde du nævner i dine pakker, hvad er det?

Bryllupsmødet er en service jeg tilbyder ALLE mine brudepar i forbindelse med det kommende bryllup, i stedet for blot at sende et ark med spørgsmål. Alle møder ligger som hovedregel i ugen op til brylluppet mellem 19-21 og foregår i via et online møde via facebook eller lign. Det er også muligt at tage mødet mellem 8-14 på hverdage. Her får vi sammen tidsplanen på plads, går i detaljer med ønsker og eventuelle udfordringer der må være på dagen. Vi snakker billedstil, om der er ting jeg skal være opmærksom på i forhold til gæster. Vi snakker leverandører til bryllup i forhold til billedmateriale til dem og meget mere.

Er der nogle skjulte udgifter?

Nej alle udgifter er synlige og bliver gjort opmærksom på inden indgåelse af en kontrakt. Ved alle pakker, tager jeg altid transporttillæg, med mindre det er i mit nærområde.
Broafgifter tillægges ligeledes også transportgebyret.

Er alle billederne man modtager redigerede?

Ja alle billeder er redigerede, ingen forlader min computer uden at være færdige.

Er der altid kontrakt på fotograferinger?

Der står at du må bruge vores billeder til SoMe og messer:

Ja! Jeg laver altid kontrakter og finder man senere hen ud af at man gerne vil have en større pakke eller et tilkøb, så laver jeg en tillægskontrakt. Det gør jeg for at sikre brudeparret, såvel som mig selv.

Ja. Jeg har indskrevet i mine kontrakter at jeg som hovedregel må bruge billederne jeg tager, til min egen markedsføring, da det er det fremtidige kunder ser og booker mig ud fra. Kan de ikke se mit arbejde, så booker de mig ikke, hvilket er ganske forståeligt. Derfor er det et punkt jeg har i mine kontrakter. Man kan dog vælge at betale sig fra eksponeringen i form af en beskeden kompensation.

Vi har set denne stil på nettet. Kan du redigere vores billeder så de ligner?

Nej, jeg har min helt egen billedstil, og jeg går som udgangspunkt ud fra at jeg er blevet booket på grund af denne. Jeg modtager dog meget gerne inspirationsbilleder ift. poseringer og stemninger. Min billedstil og udtryk kan ses i galleriet.

Hvorfor skal vi sørge for mad og drikke, kan du ikke bare tage en madpakke med?

Det kunne jeg i princippet godt, men da jeg er afsted ofte fra kl 7.00 morgen og til kl. 01.00, er det svært at få en madpakke til at være lækker ret længe. Derfor er det en fast del af samarbejde mellem mig og kunderne, at der sørges for forplejning.

Kan man booke dig til bryllup på en hverdag?

Jeg har i min tid som bryllupsfotograf, været booket til en del hverdagsbryllupper, lige fra en rådhusvielse til heldagsarrangement. Det skal ikke være en lørdag, men da det kun er lørdage, der er i min kalender, fremgår alle mine hverdagsbryllupsopgaver ikke af kalenderen.

Er fotobog inkluderet i prisen?

Nej det er ikke en del af mine pakker, jeg tilbyder dog bøger som tilkøbsprodukter og de starter ved en pris på 1.900 kr
Man kan også bestille vægbilleder, print og andet igennem mig.

Når man booker dig, hvordan foregår betaling så?

Ved booking betales et reservationsgebyr inden for en uge og inden for den uge, skal jeg også have modtaget en udfyldt og underskrevet kontrakt. Reservationsgebyret er 1/3 af hele beløbet. Restbeløbet betales senest to uger før brylluppet.
Ex. Pris for pakke 12.000,- Reservationsgebyret er da 4.000,- og de resterende 8.000,- betales to uger inden brylluppet.

Aflysning, hvordan fungerer det?

Ved sygdom vil jeg bestræbe mig på at finde en afløser eller tilbagebetale reservationsgebyret.
Hvis brudeparret aflyser tilbagebetales reservationsgebyret ikke. Sker aflysningen senere end 8 uger betales 50% sker aflysningen senere end 4 uger betales det fulde beløb. Dette sker, da jeg meget sjældent kan nå at få booket datoen på ny, så tæt på.