Mine allerstørste

anbefalinger

til disse skønne mennesker, jeg har mødt i vores fælles univers

Munk Decor kreerer de smukkeste bukketter og dekorationer, der er mere end bare smukke. Deres håndværk fortæller en historie og skaber en stemning man kan kravle ind i og så er det igen og igen muligt at gå på opdagelse i hver enkel kreation. jeg har selv benyttet mig af hans ekspertise og har haft studiet fuld af hans lækre ting. Tidsløs, pompøs, enkelt, finurligt, romantisk er bare nogle af de ord der kan beskrive Mortens arbejde. Jeg medgiver de bedste anbefalinger til Munk Decor og elsker Hans personlighed.

www.munkdecor.dk

er du interesseret i et samarbejde med mig?

Når jeg er ude som bryllupsfotograf, møder jeg en bred vifte af topprofessionelle mennesker der, ligesom mig, yder deres bidrag til at gøre en bryllupsdag til den største dag i starten af et brudepars liv sammen.

Disse mennesker har krydset min vej, enten en eller flere gange i løbet af en bryllupssæson. Fælles for dem alle er at de får vores kæmpestore anbefaling for deres måde at være på, deres måde at gribe tingene an, samt deres fede produkter.

jeg er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, om det blot er til at netværke, eller for at lave kommercielle shoots, så er jeg altid åben for et møde.


Det kunne jo være at du lige har det, jeg står og mangler.

Skriv til mig

Mille og Pernille har sammen MIPEcph en lille moderne salon i hjertet af København. De lægger vægt på lækre detaljer og er altid smilende og glade. jeg har haft fornøjelsen af at fotografere til Milles bryllup. De uddanner begge to andre frisører og deltager i nationale og internationale frisørkonkurrencer.

www.mipecph.dk

Ribehøj er et kulinarisk lille hotspot, hvor service, oplevelsesværdien og smagsoplever går op i en højere enhed. Deres smukke omgivelser og rustikke rammer giver de besøgende fornemmelsen af ægte luksus. Lad det fantastiske personale forkæle dine sanser. En ting er sikkert. Du kommer igen!

www.ribehoej.dk

Norbord udlejer smukke, rustikke plankeborde, bænke og metalstole til bryllupper, fester og andre events. Norbords plankeborde og tilbehør er med til at gøre dit arrangement helt unikt, og lader dine gæsterne gå hjem en ekstraordinær oplevelser rigere.

www.norbord.design

kontakt

Mipecph
Norbord

Samarbejdspartnere: