Drømmer du om storbybryllup?

København, Milano, New York, Berlin?

Storbyens energi på billeder er med til at danne rammen om jeres billeder, lige meget hvor i verden det er, så kan essensen af storby fanges.

Sammen med Mie og Jakob, der har Den Evige Dans og Kasper og Phillip der driver Tablemoments prøvede vi at skabe en billedserie, der giver storbyens puls en plads.

Der blev sat 1 time af til shootet, som der gør i gennemsnit ved en bryllupsfotografering, og så mødte Mie og Jakob op, i bryllupstøj med en brudebuket.

Jeg havde fået frie hænder til at trylle og det var her magien blev vakt til live.

Ikke alle brudepar drømmer om bryllup på et slot, landligt idyl og morten Korch. Brylluppet er brudeparrets og er i mere til storby, det industrielle eller et råd udtryk, så vær ikke bange for at skabe netop det.

Jeres bryllup, Jeres regler.

Storyby

Det intime

01.

I byens rum er der masser af gader og kroge, hvor man kan skabe intime billeder fyldt med nærhed. Et eksempel er dette, hvor en gammel gadelygte er med i forgrunden og dermed skaber noget dybde i billedet. Til fotograferingen guider jeg brudeparret, således at de kan koncentrere sig om hinanden.

Liv

02.

Når man siger storbybryllup, tænker mange sikker gader, biler og fodgængerfelter med det samme, og det er lige netop det der skal med. Vi fandt en mindre trafikkeret vej i indre København, meget tæt på Christiansborg og fotograferingen på dette sted, tog ikke mere end 10 minutter. Timing og det at jeg guider brudeparret, tilfører tryghed og en lethed, for brudeparret skal ikke tænke på meget andet end hinanden.

De gik en tur på 20 meter i mens jeg tog billeder og det gentog vi, hvor de løb imod mig.

Sådan nogle billeder er med til at det ikke er så stift og opstillet.

Style

03.

Når ting går op i en højere enhed, skaber det samhørighed. Mies enkle og asymetriske kjole, parret med nudefarvede ruskindssko og et par solbriller, er med til at give den der stilede storbyvibe. Jakob havde et enkelt jakkesæt på, slips og solbriller.
Jeg placerede dem på en trappe, hvor vi lavede nogle forskellige billeder, for på den måde at trække det hele ned på jorden.

Classic, stylish, perfect.

“Vi har lige set billederne igennem og elsker dem. Tusind tak.”

Så har du/I lyst til bryllupsbilleder i byen, jamen så tøv ikke med at skrive. Jeg har mange års erfaring med bryllupper og streetfashion og kombineret vi de to ting, kan vi sammen skabe magi.

Samarbejde mellem