Hvad skal der til for at skabe

et lille og intimt bryllup

for 20-25 gæster, uden at det bliver tomt og ufestligt?

Vores råd er at skabe hyggelige omgivelser, små oaser fungerer godt og så give gas på nogle andre ting end man ellers ville.

Pynten her var virkelig med til at skabe god stemning og ved Party In A Box, kan man helt selv sammensætte det som man lyster og ellers få Trines hjælp til at lave den helt perfekte pakke.

En anden ting der også var prikken over i’et, var baren der blev sat op af Luksustelte, hvor Nikolaj fra Bryllupsbartender serverede de lækreste sommercocktails!

Anora Sharefood er nogle af de bedste inden for deres område og maden er altid af høj kvalitet.

Hvad med brudebuketten, den kan jo være dyr?
Den kan den, men i stedet for at bruge mange penge på blomster der holder kun på dagen, kan man ved at vælge tørrede blomster, have den resten af livet eller evt. leje sin brudebuket, hvis den ikke har videre stor betydning. Mulighederne er mange, man skal blot gribe dem.

Hvad prøver vi at fortælle med denne historie?
Vi prøver at pinpointe få, men gode ting. Alle har et budget der skal overholdes og alle vil gerne gave det smukkeste bryllup, men man skal også prioritere, hvad der betyder noget for én. Er det vigtigt at holde det på et slot eller kan man finde et alternativ, der gør at man så kan få andre ting på ens liste?

Vi synes her at vi i fællesskab har fået skabt noget helt unikt, der er muligt for de fleste.

Nyd billederne fra en dejlig dag i kolonihaven herunder.