drivhusdrømme i eventyrlige omgivelser

Jeg leverede i 2019 billeder til magasinet BRUDEN der skulle udkomme i 2020. Jeg startede med at gå i tænkeboks og lave moodboards ud fra hvad jeg gerne ville skabe og dermed vise. Som fotograf er det lidt af en arbejdsskade at man ser ALT i billeder og altid har en idé om hvordan man selv ville have gjort det.

Derfor tog jeg kampen op og ville skabe mit bud på et smukt sommerbryllup. Rammerne blev fundet og en masse billeder blev gemt til inspirationsmappen, med temaet ”Greenery”, altså et drivhus/væksthus-bryllup. Det er ingen hemmelighed at jeg meget ofte lader mig inspirere af amerikanske og australske bryllupper, hele det der udendørs/natur tema er jeg personligt meget fascineret af og synes at den Danske natur i den grad har noget at byde på.

Næste skridt var at samle nogle af Danmarks dygtigste leverandører. Det blev til i alt 16 leverandører og vi er allesammen meget stolte af resultatet.

Vi havde i fællesskab skaffet omkring 20 statister til brylluppet og vi fik vendt totalt op og ned på dagen. Jeg startede med at fotografere ankomst, dernæst var det middagen efterfulgt af vielsen, teamet sluttede af med kageskæring og så tog jeg locationbilleder af brudeparret. Helt omvendt, men det var det, der gav bedst mening i forhold til leverandører, statister og tid.

Der er utrolig mange brikker at holde styr på, både når man planlægger men også på selve dagen og jeg vil vove den påstand, at den eneste gang jeg har haft lige så mange bolde i luften, var til et dansk/amerikansk bryllup i 2018 på Broholm slot.

Se artiklen herunder i diasshowet.

se traileren fra photoshootet til magasinet bruden

bragt i:

leverandører på photoshootet:

Smykker

borde, stole og lamper

skilte

blomster

poser og æsker

location

Service

bryllupsarrangør

brudekjole

hår og makeup

Brudepigekjoler

magasinet bruden

2020

Gommens tøj

bryllupskage

Jeg fortæller unikke historier

læs flere

historier