Jeg lever af alle Jeres

Anbefalinger

Jeres positive ord og tanker motiverer mig til at blive endnu bedre til det jeg laver

læs mere hernede under

Det siger mine brudepar om mig:

Camilla og Jonas

1.

Sonnerupgaard Gods 2021

Wauw wauw wauw, vi er helt rørt til tårer. Bare tak!

Tak for at være så super sej til dit arbejde. Vi ligefrem nød at lege fotomodeller for en dag.

Hvis vi skulle gøre det hele om, ville vi ikke tøve med at vælge dig! Vi har virkelig fået de bedste billeder og den mest stemnings fyldte film. Har set den 3 gange nu og billederne nok 50 gange

Michelle & Martin

2.

Park 13 - Danmarks Japanske have 2021

OMG de er SÅ vanvittigt smukke og fine.. Sidder med tårer ned at kinderne fordi jeg bliver så glad.

Tusind tak for billederne. De er så flotte og stemningsfulde og tak for dit vanvittigt gode arbejde. Vi er så glade for dem.

Anne-mette & Kasper

3.

Herthadalen 2021

Kæreste Mille

Vi er fuldstændigt BLOWN AWAY <3 Jeg sidder såmænd og vræler :-)

Vi ELSKER dine sneaks. De er SÅ FEDE ALLESAMMEN.

Tusind, tusind, tusind TAK <3

For dælen, hvor er du vild!

Eva & Daniel

4.

Ribehøj 2018

Vi havde booket Mille og Mads til vores udendørs bryllup den 12. maj i Sønderjylland efter anbefaling fra min veninde, og vi blev bestemt ikke skuffet. Alt lige fra booking, møde om forventninger, typer af billeder osv, selve dagen og levering af billederne levede op til alle vores forventninger og mere til. Mille og Mads falder godt ind, så det hele er naturligt, man glemmer næsten de er der og tager billeder. Derudover er de ikke blege for lige at hjælpe med f.eks at sætte balloner op, så det hele bliver nået inden vielsen. Billederne blev lige som vi havde forestillet os og mere til. Historien de har lavet om os er en perfekt afslutning på levering af billederne. De varmeste anbefaler fra os til Wedding Stories, hvis man ønsker at få foreviget dagen med skarpe billeder, der fanger alle de små øjeblikke, der gør dagen helt speciel.

Stine & Dan

5.

sorø 2020

Vi var så heldige at have booket Mille og Mads til vores bryllup, og de var helt fantastiske. Lige fra første møde formåede de at skabe en super god og behagelig stemning, som fortsatte hele dagen igennem. De lyttede til alle vores ønsker og fangede vores personlighed og det vi ønskede os i de mest fantastiske billeder!

pernille & mikkel

6.

odense 2018

Vi blev gift d. 15/9 i Stenløse Kirke på Fyn og havde valgt Wedding Stories som vores fotografer til at forevige dagen - og det har vi bestemt ikke fortrudt! Både Mille og Mads var på lige fra ankomst til kirken, lokationskud, reception og fællesbilleder. Vi har fået de skønneste billeder, og er super glade for bl.a. fra kirken, at de var to, så vi har alle vinkler og reaktioner med. På lokation, som var ved Langesø Skoven, var de på fra starten og havde fuldkommen styr på hvordan vi fik alt det vi ønskede i kassen, og trods det kunne nå retur til vores fest! Vi kan anbefale at bruge Weddingstories hvis man gerne vil have alle de små detaljer med, og “forside-værdige” billeder fra den store dag. Vi takker og bukker i hvert fald for denne gang, og for alle de minder vi nu har fra vores kærlighedsfest

Kira & rasmus

7.

møn 2018

Mille og Mads fra Wedding Stories var fotografer ved vores bryllup d. 26.05.18 og vi kunne ikke være mere lykkelige over resultatet. Tak for jeres indsats, jeres ligefremme og humoristiske facon, som både fik os til at nyde hvert øjeblik med både kys, kærlige blikke og store grin. I fortæller virkelig en historie med jeres billeder og vi glæder os til at genopleve vores store dag igen og igen, som i har foreviget med de flotteste billeder. De varmeste anbefalinger herfra.

jane & jonas

8.

Tyrstrup Kro 2018

Vi er så tilfredse med vores smukke bryllupsbilleder, taget af Mille og Mads! Vi blev gift en eftermiddag i december, hvor det hurtigt blev mørkt (og koldt), men de var så opfindsomme og fik taget nogle fantastiske billeder, til trods at miljøet ikke gjorde det nemt for dem! Mange anbefalinger herfra!

louise & andreas

9.

køge 2018

En af de lykkeligste dage i mit og min mands liv blev foreviget af disse to vildt dygtige fotografer fra Wedding Stories. På trods af naturens udfordringer formåede fotograferne alligevel at skabe så mange smukke lokationsbilleder, som vi for evigt vil tillægge stor værdi! De to fotografer var desuden meget professionelle i forhold til at gå i dybden med at undersøge, hvordan de kunne muliggøre de ønsker vi havde, og forstod også at koordinere og supplere hinanden således at mange af dagens store øjeblikke blev fanget fra flere vinkler. De var samtidig så dygtige til at være i "et med tapetet", så vi nærmest ikke bemærkede at de var til stede under festlighederne.

Vi vil til hver en tid anbefale jer!

chira & kenneth

10.

amager strandpark 2019

Vi havde kigget på en masse andre fotografer, og kom så på bryllupsmesse. Og konen var ikke i tvivl om, hvem hun ville have til at fotografere til vores bryllup da hun så det første billede som hængte i jeres stand. Og da jeg havde snakket med jer i bare 2 minutter var jeg sjovt nok heller ikke i tvivl. I er to livsnydere som får folk til at føle sig godt tilpas, og får folk til at grine. I er virkelig fantastiske mennesker begge to. 100 anbefalinger herfra, og vi er så glade for alle de billeder vi har fået Så Mille og Mads bliv ved med det I gør, for I er fantastiske til det.