Jeg lever af alle Jeres

Anbefalinger

Jeres positive ord og tanker motiverer mig til at blive endnu bedre til det jeg laver

læs mere hernede under

Det siger mine brudepar om mig:

Camilla og Jonas

1.

Sonnerupgaard Gods 2021

Wauw wauw wauw, vi er helt rørt til tårer. Bare tak!

Tak for at være så super sej til dit arbejde. Vi ligefrem nød at lege fotomodeller for en dag.

Hvis vi skulle gøre det hele om, ville vi ikke tøve med at vælge dig! Vi har virkelig fået de bedste billeder og den mest stemnings fyldte film. Har set den 3 gange nu og billederne nok 50 gange

Michelle & Martin

2.

Park 13 - Danmarks Japanske have 2021

OMG de er SÅ vanvittigt smukke og fine.. Sidder med tårer ned at kinderne fordi jeg bliver så glad.

Tusind tak for billederne. De er så flotte og stemningsfulde og tak for dit vanvittigt gode arbejde. Vi er så glade for dem.

Anne-mette & Kasper

3.

Herthadalen 2021

Kæreste Mille

Vi er fuldstændigt BLOWN AWAY <3 Jeg sidder såmænd og vræler :-)

Vi ELSKER dine sneaks. De er SÅ FEDE ALLESAMMEN.

Tusind, tusind, tusind TAK <3

For dælen, hvor er du vild!

Eva & Daniel

4.

Ribehøj 2018

Vi havde booket Mille og Mads til vores udendørs bryllup den 12. maj i Sønderjylland efter anbefaling fra min veninde, og vi blev bestemt ikke skuffet. Alt lige fra booking, møde om forventninger, typer af billeder osv, selve dagen og levering af billederne levede op til alle vores forventninger og mere til. Mille og Mads falder godt ind, så det hele er naturligt, man glemmer næsten de er der og tager billeder. Derudover er de ikke blege for lige at hjælpe med f.eks at sætte balloner op, så det hele bliver nået inden vielsen. Billederne blev lige som vi havde forestillet os og mere til. Historien de har lavet om os er en perfekt afslutning på levering af billederne. De varmeste anbefaler fra os til Wedding Stories, hvis man ønsker at få foreviget dagen med skarpe billeder, der fanger alle de små øjeblikke, der gør dagen helt speciel.

Trine & Dennis

5.

Jerslev 2022

Tusind tak for de smukke billeder og dit rare væsen 😊

Vi valgte at booke Wedding Stories hele dagen fra min forberedelse om morgenen til brudevalsen om aftenen. Mille har taget de smukkeste billeder fra vores dag og jeg er særligt forelsket i alle de billeder som hun har taget, hvor vi ikke var bevidste om det. Hun er super dygtig og meget sød. Vi fik Mille anbefalet af vores bryllupsarrangør ”Bryllupsbureauet.dk” og vil gerne give anbefalingen videre. Mille er professionel, har øje for det du ikke selv ser og styr på det hele så I får de rigtige billeder fra jeres bryllup, som skal være minder for livet når dagen er slut.

De varmeste anbefalinger herfra ❤

pernille & mikkel

6.

odense 2018

Vi blev gift d. 15/9 i Stenløse Kirke på Fyn og havde valgt Wedding Stories som vores fotografer til at forevige dagen - og det har vi bestemt ikke fortrudt! Både Mille og Mads var på lige fra ankomst til kirken, lokationskud, reception og fællesbilleder. Vi har fået de skønneste billeder, og er super glade for bl.a. fra kirken, at de var to, så vi har alle vinkler og reaktioner med. På lokation, som var ved Langesø Skoven, var de på fra starten og havde fuldkommen styr på hvordan vi fik alt det vi ønskede i kassen, og trods det kunne nå retur til vores fest! Vi kan anbefale at bruge Weddingstories hvis man gerne vil have alle de små detaljer med, og “forside-værdige” billeder fra den store dag. Vi takker og bukker i hvert fald for denne gang, og for alle de minder vi nu har fra vores kærlighedsfest

Marie Louise & Nicki

7.

Højstrupgaard Helsingør 2022

Vi vil blot sende en hilsen med stort tak for i lørdags. Vi følte os meget trygge i dine hænder. Som sagt så oplevede vi at vi "glemte" at du var der, hvilket vi jo synes er en god ting, da vi formåede at have fokus på hinanden og vores gæster.
Åååh vi elsker billederne, de sender os tilbage til den mest fantastiske dag. Vi sidder vare og stor-smiler og siger ej hvor er det også et godt billede. De lever fuldstændig op til forventningerne.

Vi viste billederne til vores forældre og søskende i går og de var også helt rørte og imponerede over hvor fine og flotte øjeblikke der er blevet fanget!

Heidi & Klaus

9.

Toftager selskabslokale 2022

En KÆMPE anbefaling lige fra hjertet, skal gå til vores fotograf Wedding Stories, som vi havde booket. Jeg havde håbet på 10-20 gode billeder. Men vi har nærmest 300-400, vi ikke kan vælge imellem. Hun har fanget alt- og mere til.

Her bagefter mærker jeg virkelig hvor meget det betyder, med den rigtige fotograf, som kan forevige det her øjeblik, som aldrig kommer igen. Nu har vi de smukkeste munder og kigge tilbage på.

louise & andreas

10.

køge 2018

En af de lykkeligste dage i mit og min mands liv blev foreviget af disse to vildt dygtige fotografer fra Wedding Stories. På trods af naturens udfordringer formåede fotograferne alligevel at skabe så mange smukke lokationsbilleder, som vi for evigt vil tillægge stor værdi! De to fotografer var desuden meget professionelle i forhold til at gå i dybden med at undersøge, hvordan de kunne muliggøre de ønsker vi havde, og forstod også at koordinere og supplere hinanden således at mange af dagens store øjeblikke blev fanget fra flere vinkler. De var samtidig så dygtige til at være i "et med tapetet", så vi nærmest ikke bemærkede at de var til stede under festlighederne.

Vi vil til hver en tid anbefale jer!

Julie og erik

11.

Mielcke og hurtigkarl - frederiksberg 2022

Så blev det vores tur til at gifte os og forevige den store dag med skønne billeder. Vi valgte Mille fra Wedding Stories efter at have fulgt hende på Instagram i noget tid. Det blev vi ikke skuffede over. Mille er så sej og dygtig, og nu har vi de smukkeste billeder fra en fantastisk og magisk dag - for altid og foreviget. Den eneste ting vi måske kunne have ønsket os anderledes var at booke hende til hele festen også!! Tak Mille 💗