vores allerstørste

anbefalinger

til disse skønne mennesker, vi har mødt i vores univers

Munk Decor kreerer de smukkeste bukketter og dekorationer, der er mere end bare smukke. Deres håndværk fortæller en historie og skaber en stemning man kan kravle ind i og så er det igen og igen muligt at gå på opdagelse i hver enkel kreation. Vi har selv benyttet os af deres ekspertise og har studiet fuld af deres lækre ting. Tidsløs, pompøs, enkelt, finurligt, romantisk er bare nogle af de ord der kan beskrive deres arbejde. Vi medgiver de bedste anbefalinger til Munk Decor og elsker deres personligheder.

www.munkdecor.dk

er du interesseret i et samarbejde med os?

Når vi er ude som bryllupsfotografer, møder vi en bred vifte af topprofessionelle mennesker der, ligesom os, yder deres bidrag til at gøre en bryllupsdag til den største dag i starten af et brudepars liv sammen.

Disse mennesker har krydset vores veje, enten en eller flere gange i løbet af en bryllupssæson. Fælles for dem alle er at de får vores kæmpestore anbefaling for deres måde at være på, deres måde at gribe tingene an, samt deres fede produkter.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, om det blot er til at netværke, eller for at lave kommercielle shoots, så er vi altid åbne for et møde.

Det kunne jo være at du lige har det, vi står og mangler.

Skriv til os

Anora Sharefood er mad med personlighed. Vi kender Lea og Nikolai fra adskillelige messer og fra vores kæmpe shoot til magasinet bruden, hvor de også leverede mad og vi må bare sige WAUW, hvor smager deres mad godt.! Det er små lækre retter, hvor der er kræset ikke bare for detaljerne, men også smagen. Retterne er så intense på den fede måde, der giver en lyst til endnu mere. Ud over deres mad, så har vi også SÅ meget respekt for deres virksomhed, som de driver samtidig med at de er en vildt aktiv børnefamilie. Vi sender masser af kærlighed deres vej og vil helt klart anbefale alle at booke en prøvemiddag!

www.anora.dk

Mille og Pernille har sammen MIPEcph en lille moderne salon i hjertet af København. De lægger vægt på lækre detaljer og er altid smilende og glade. Vi har haft fornøjelsen af at fotografere til Milles bryllup. De uddanner begge andre frisører og deltager i nationale og internationale frisørkonkurrencer.

www.mipecph.dk

Ribehøj er et kulinarisk lille hotspot, hvor service, oplevelsesværdien og smagsoplever går op i en højere enhed. Deres smukke omgivelser og rustikke rammer giver de besøgende fornemmelsen af ægte luksus. Lad det fantastiske personale forkæle dine sanser. En ting er sikkert. Du kommer igen!

www.ribehoej.dk

kontakt

Norbord udlejer smukke, rustikke plankeborde, bænke og metalstole til bryllupper, fester og andre events. Norbords plankeborde og tilbehør er med til at gøre dit arrangement helt unikt, og lader dine gæsterne gå hjem en ekstraordinær oplevelser rigere.

www.norbord.design