DEM VI ANBEFALER

dekorativt

Når vi er ude som bryllupsfotografer, møder vi en bred vifte af topprofessionelle mennesker der, ligesom os, yder deres bidrag til at gøre en bryllupsdag til den største dag i starten af et brudepars liv sammen.

Disse mennesker har krydset vores veje, enten en eller flere gange i løbet af en bryllupssæson. Fælles for dem alle er at de får vores kæmpestore anbefaling for deres måde at være på, deres måde at gribe tingene an, samt deres fede produkter.

sgfsgjfg

Lars Jon har en lille oase i københavn hvor han lader sin kreative side blomstre. Han er bl.a. kendt fra TV hvor han er tilknyttet Skodsborg Kurhotel. For Lars er der ingen grænser for hvad man kan bruge blomster til og han åbenhed er med til at gøre ham til det fantastiske menneske han er.

www.larsjon.dk

Facebook

Ribehøj er et kulinarisk lille hotspot, hvor service, oplevelsesværdien og smagsoplever går op i en højere enhed. Deres smukke omgivelser og rustikke rammer giver de besøgende fornemmelsen af ægte luksus. Lad det fantastiske personale forkæle dine sanser. En ting er sikkert. Du kommer igen!

www.ribehoej.dk

21463100_496141740755179_4776089027941435050_n

Mille og Pernille har sammen MIPEcph en lille moderne salon i hjertet af København. De lægger vægt på lækre detaljer og er altid smilende og glade. Vi har haft fornøjelsen af at fotografere til Milles bryllup. De uddanner begge andre frisører og deltager i nationale og internationale frisørkonkurrencer.

www.mipecph.dk

46894196_2252758868294423_1167647500060852224_n

 

Jason der ejer sangeren.dk er et af de mest sympatiske mennesker vi har mødt, og vi har ikke kun mødt ham en gang, men flere gange under forskellige forhold. Hans musikalske talent er ikke at tage fejl af og han kan varmt anbefales herfra.

www.sangeren.dk

En bryllupsplanlægger med sans for detaljer og det at skabe den rette stemning. Hun har stor erfaring inden for events. Koordinering og planlægning er hendes stærke side, der med lethed samler en stor opgave, som et bryllup er. Vi anbefaler helt klar Dorthe og hendes erfaringer indenfor evenplanlægning

www.wedday.dk

logo

Munk Decor kreerer de smukkeste bukketter og dekorationer, der er mere end bare smukke. Deres håndværk fortæller en historie og skaber en stemning man kan kravle ind i og så er det igen og igen muligt at gå på opdagelse i hver enkel kreation. Vi har selv benyttet os af deres ekspertise og har studiet fuld af deres lækre ting. Tidsløs, pompøs, enkelt, finurligt, romantisk er bare nogle af de ord der kan beskrive deres arbejde. Vi medgiver de bedste anbefalinger til Munk Decor og elsker deres personligheder.

www.munkdecor.dk

Logo+forside

Anora Sharefood er mad med personlighed. Vi kender Lea og Nikolai fra adskillelige messer og fra vores kæmpe shoot til magasinet bruden, hvor de også leverede mad og vi må bare sige WAUW, hvor smager deres mad godt.! Det er små lækre retter, hvor der er kræset ikke bare for detaljerne, men også smagen. Retterne er så intense på den fede måde, der giver en lyst til endnu mere. Ud over deres mad, så har vi også SÅ meget respekt for deres virksomhed, som de driver samtidig med at de er en vildt aktiv børnefamilie. Vi sender masser af kærlighed deres vej og vil helt klart anbefale alle at booke en prøvemiddag!

www.anora.dk

Norbord udlejer smukke, rustikke plankeborde, bænke og metalstole til bryllupper, fester og andre events. Norbords plankeborde og tilbehør er med til at gøre dit arrangement helt unikt, og lader dine gæsterne gå hjem en ekstraordinær oplevelser rigere.

www.norbord.design

#separator_nsc .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_jqo .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_yiq .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_gl8 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_e2i .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_s9u .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_ron .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_mpx .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;}