Vejle – Datid, nutid, ALTID

Vejle – Datid, nutid, ALTID

Hvordan lærte I hinanden at kende?

Vi mødte hinanden I byen I Vejle for 12 år siden på ”Seven Oaks” . Arne var af sted med hans kammerat (bestman) og Helle var af sted med nogle sygeplejerske veninder. Aftenen og natten gik med snak, dans og drinks.

Derefter gik der tid med at date og lære hinanden at kende på godt og ondt.

 

Hvor, hvornår, hvordan foregik frieriet?

Arne havde brug for noget tilløb så derfor gik der 10 ½ år og to børn inden han mente det var tid J .

Han arrangerede det hele – Havde spurgt svigerfar om lov på forhånd, aftalt at barnepige skulle komme, Helle fik en buket blomster (det lugtede lidt af en særlig aften) og så tog de ud og spiste I Vejle, som jo en gang var hjemby for romantikkens begyndelse mellem de to.

Det var November 2016 og ret koldt.  Arne ville gerne lidt ud på bådbroen i Vejle og kigge lidt – så med et påskud om at skulle se på det lys der var på ude broen, forsøgte arne at lokke Helle med ud. Det var sværere end som så, for Helle frøs og gad ikke se på lys. Derfor nåede de ikke langt ud inden Arne måtte sande, at skulle det være på broen, så måtte han igang.  Arne gik på knæ og spurgte  ”Vil du gifte dig med mig” og havde den smukkeste ring med. Der blev hurtigt sagt JA og så gik de på en skøn Restaurant og fik den lækreste mad og nød aftenen og kærligheden sammen.

 

Tiden fra frieri til brylluppet.?

Eftersom at Helle og Arne havde været sammen et pænt stykke tid, så havde de jo nået at gøre sig lidt tanker om hvad og hvordan de gerne ville gøre tingene ved deres kommende bryllup.

De ville gerne have et forårs bryllup, men forår 2017 var lidt for tæt på til at nå at reservere de steder og indbyde de mennesker parret ønskede med til den store dag. Pinsen 2018 blev derfor selvvalgt og så stod det ellers bare lige så stille på forberedelser over det næste år. Helle og Arne ville gerne finde et sted hvor deres gæster også kunne overnatte og derfor faldt kærligheden på det pragtfulde Haraldskær.  Kjolen blev fundet i første hug ved Panayotis i efteråret 2017 derpå begyndte det hele at blive lidt mere virkeligt. Dog måtte vi også erfare at når man har lang tid til at forberede, så kan man lige pludselig også komme bagud.

Helle var lidt mere i planlægnings mode end Arne, men de syntes begge at finde en god rytme og alt blev drøftet i fællesskab så det blev DERES bryllup.

 

Hvad elsker du Helle mest ved Arne?

Hans ordenssans og ordentlighed i det han gør. Han er rigtig god til de ting han sætter sig for, hvilket altid kommer mange til gode om det så er på job eller hjemme.

 

Hvad elsker du Arne mest ved Helle?

Hendes Omsorgsfuldhed

 

Beskriv Jeres kærlighed/forhold med ét ord..

Et ord ??? det er godt nok ikke nemt –men måske RIGT….

Vi har det godt, 2 skønne børn, gode jobs og et lækkert hjem. – man kan selvfølgelig altid ønske mere materielt, men vi synes at det er vigtigst med kærlighed til børn og hinanden.

 

Hvilket billede er Jeres yndlingsbillede (gerne et hver) og hvorfor? Følger vi op på når I modtager billederne

Arne: billede 296

Helle: 327 (lidt ego J men det er sjældent jeg ser så godt ud på billeder ) men også 318  Synes den har så mange flotte ting med både med kjole, buket og lyset.  Jeg elsker også  296  hvor vi går med ryggen til….( Helle har meget svært ved at vælge 1 ud af alle de flotte billeder )

 

Hvordan fandt I frem til Weddingstories?

Helle havde undersøgt rigtig meget på nettet ift. bryllupsfotografer og kigget mange hjemmesider  og facebooksider igennem.

 

Hvorfor endte valget på os?

Vi synes at I havde nogle flotte billeder I jeres album som passede med den stil, vi godt kunne tænke os. Derudover synes vi at prislejet passede godt overens med det vi havde tænkt. Camilla var rigtig sød til at svare på Helles mange spørgsmål og synes der var en rigtig god kemi fra start.

TAGS: