Unikt sommerbryllup ved Esrum sø

Unikt sommerbryllup ved Esrum sø

Hvordan lærte I hinanden at kende?

Vi har efterhånden kendt hinanden i rigtig mange år. Vores første møde var tilbage i august 2006, da vi startede i klasse sammen på Espergærde Gymnasium. Det var ikke før sommeren 2008 at vi for alvor fik øjnene op for hinanden. Efter en lang gåtur i Fredensborg slotspark og flere timers snak ved mindestenen gik det op for os at der var lidt mere i det end bare at være  klassekammerater og det var her omkring at vi besluttede os for at vi ville være kærester og se, hvor fremtiden bragte os hen. Og nu 11 år senere har vi sagt vores ja til hinanden.

Hvor, hvornår, hvordan foregik frieriet?

Andreas valgte at fri på Ofelia Beach for enden af molen ved skuespillerhuset i København lørdag d. 13/10/2018. Det har været under planlægning i længere tid (dog ikke med en helt fast dato) og Andreas ville have det skulle ske inden vi skulle til New York 3 uger senere, således der stadig var et element af overraskelse. Efter at være sammen i 10 år, lå det lidt i kortene at det nemlig snart skulle ske. For enden af molen, med strålende skoleskin, udsigt til Amalienborg, operaen og skuespillerhuset gik Andreas på knæ og spurgte om Cecilie ville gifte sig med ham.

Det heldige var at det var en fantastisk dag med det fedeste solskinsvejr! Vi var begge taget ud og træne fra morgenstunden og på Andreas løbe tur ringede han til Cecilie’s far og spurgte om Cecilie’s hånd. Da vi begge var kommet hjem efter træning havde vi aftalt vi skulle ind og finde en bryllupsgave til et vennepar og vi valgte at gå ind til byen.

Andreas havde tænkt sig at det skulle være på Illum Rooftop med et glas champagne, men da der var så mange mennesker den dag deroppe valgte han det skulle ske et andet sted. Ofelia Beach har også dannet ramme for mange gode oplevelser og hurtigt fik han overbevist Cecilie om de skulle gå derned og få noget at drikke. Helt ude for enden af molen skete det og cecilie sagde ja.

Herefter gik turen op til Illum Rooftop som først planlagt, hvor vi købte en flaske Champagne, delte den og ringede til den nærmeste familie. Efter nogle gode timer i solen, tog vi ud til Cecilies morfar og overraskede ham.

Derefter vendte vi snuderne hjemad til vores hjem og slappede af, inden den store bryllupsplanlægning blev skudt i gang dagen efter!

Hvad var temaet for Jeres bryllup (det kan være farver, stil, periode, stemning osv)

Vi er meget vilde med blandingen af det rustikke og klassiske. Så det må nok være temaet for brylluppet, hvorfor vi også valgte at holde festen i et bådhus ved Esrum sø. Derfor valgte vi også at have bordplan, menukort og bordkort lavet i træ så det passede til det rustikke udseende i bådhuset. Udover det var det vigtigste for os at alle vores gæster hyggede sig og en havde en fest. Og det var det vi prøvede at sætte rammerne for.

Vi havde også besluttet at der skulle være lidt fra hver vores hjemby. Derfor blev vi viet i Helsingør, hvor Cecilie kommer fra og receptionen/festen blev holdt i Fredensborg hvor Andreas kommer fra. Vi prøvede derudover også at lave festen en smule uformel og af denne grund blev receptionen holdt i Andreas forældres have.

Temaet for alle blomster var lyserød, da det er Cecilies yndlingsfarve.

Hvilket impulskøb gør Andreas ofte?

Andreas handler helst ting der er på udsalg og derfor er han en impulskøber når det kommer til udsalgsvarer. Selvom han ikke kommer fra Jylland, så hader han at betale fuld pris.

Hvilket impulskøb gør Cecilie ofte?

Cecilie har en forkærlighed for sko og derfor er det oftest dette hun impulskøber. For som Cecilie tit siger, så selvom man føler at intet passer så er det sjældent at man ikke kan passe skoene.

Når I skal have hyggeaften, hvad er så den vigtigste ting?

Det vigtigste er at vi begge skal være til stede i nuet og ikke bekymre os om noget som helst. Det er de bedst hyggeaftener. Dog ender det også tit med en flaske vin og noget god mad!

Hvilket billede er Jeres yndlingsbillede (gerne et hver) og hvorfor?

Cecilie: Mit yndlingsbillede er billede 170. Det skyldes både stemningen og kærligheden på billedet, men også fordi billedet er taget ved mindestenen i Fredensborg slotspark som er stedet, hvor vi virkelig blev forelskede i hinanden for første gang.

Andreas: Mit yndlingsbillede er bilede 148. Det blik, det smil, jeg kan blive ved med at kigge på det uden nogensinde at blive træt af dem. På dårlige dage kan det varme og gør mig glad og på gode dage kan jeg blive endnu mere glad. Lige netop det billede er hvad Cecilie er for mig.

Jeres bedste råd til kommende brudepar?

Husk at være tro mod jer selv. Denne dag handler om jer og jeres drømme og det er derfor vigtigt at holde fast i det I ønsker og ikke det andre ønsker I skal gøre. Man kan godt lytte til gode råd fra andre, men husk at I skal kunne kigge tilbage på denne dag og ikke ville lave om på noget.

Derfor er vores bedste råd at I skal være jer selv hele vejen igennem og nyd dagen for den går alt for hurtigt.

Hvad husker I bedst fra Jeres store dag?

Cecilie husker bedst nervøsiteten der kom efter hun havde fået lagt hår og makeup og taget kjole på, men også at denne forsvandt så snart hun var nået enden af kirkegulvet og kiggede på Andreas. Nervøsiteten kom sig af at vi havde valgt at overraske hele familien med at et år forinden var vi blevet viet på rådhuset og derfor var vi meget spændte på, hvordan de reagerede på dette. Derfor var det en stor lettelse at alle tog det med et smil og at alle var imponeret over at vi havde kunne holde det hemmeligt.

 

Udover det husker vi bedst stemningen, glæden og kærligheden det var tilstede blandt alle og den fantastisk sjove fest vi havde til den lyse morgen.

Hvorfor endte valget på wedding Stories?

Vi mødte wedding stories på bryllupsmessen i Januar 2019, hvor vi var på udkig efter en fotograf til brylluppet. Efter at have set på mange typer af bryllupsbilleder og snakket med mange fotografer, faldt vi i snak med Mads fra wedding stories. Du var så rar og nem at snakke med at det fandt vores interesse. Udover det så synes vi også at I tog nogle fantastisk flotte billeder der var meget naturlige og meget efter vores smag og stil.

 

Efter vi også mødte Camilla var vi ikke i tvivl om at I var nogle dejlige fotografer der gjorde det nemt for os at få taget billeder uden at det blev akavet. Vi valgte derfor at have jer med fra vielsen til brudevalsen, da I helt naturligt smeltede ind i festen og derfor var det sjældent vi lagde mærke til at I tog billeder af os.

Vi har ikke fortrudt at det blev jer og efter at have set billederne fra brylluppet er det som at være til festen en gang til og det er nogle helt fantastiske øjeblikke, stemninger og udtryk I har fået fanget.

TAGS: