Ukrudt forgår ikke så let

Ukrudt forgår ikke så let

Her kommer en lille beretning om hvorledes vi kom igennem covid-19.

 

Vi vil lægge ud med at sige, at da vi rundede januar 2020 og lige havde afsluttet den store bryllupsmesse i Forum, så havde vi meget svært ved at få armene ned. Vi så hen mod en bryllupssæson uden lige! Alle lørdage, samt en fredag og en torsdag var, igennem hele sæsonen, helt booket ud. Det kunne faktisk ikke blive meget mere fantastisk.

1½ uge i marts ændrede alt dette sig drastisk. Danmark blev lukket ned, og på trods af at vi fuldt ud støtter de daværende tiltag, måtte vi magtesløst se til fra sidelinjen, hvorledes vores helt store bryllupssæson langsomt faldt fra hinanden. Vi oplevede hvorledes brudepar på brudepar måtte aflyse deres store dag. Heldigvis var der en betragtelig stor del der ”nøjedes” med at rykke deres bryllup til enten senere på året eller til næste år. De ønsker fortsat at vi skal forevige deres store dag, og det er vi SÅ taknemmelige for <3

Hele situationen gav også anledning til selvransagelse og refleksion, over hvad der nu skulle ske fremadrettet hos Wedding Stories.

2019 var året hvor vi i samarbejde med Helmer Design fik skabt vores elskede Story Booths, en drøm Mads længe havde nusset med og endeligt kunne vi i første halvdel præsentere dem. Desværre varede lykken kort, da Helmer Design lukkede grundet brand og valgte at lægge deres iværksætter-eventyr på hylden. Ingen Helmer Design, betød også at vores Booths aldrig ville blive noget vi fast kunne tilbyde, da vedligeholdelsesbyrden i den grad er for stor og der ikke var nogen til at sørge for dette. Det var et supersjovt eventyr, men nu skal fokus dog skiftes til nye tiltag. Booth-mulighederne arbejder vi dog stadig på, det bliver dog ikke vores egne.

 

Vi har under Covid-19 også erkendt at 2021 bliver et travlt år og af den årsag indkøbt og udvidet vores video kapacitet, så vi nu kan blive endnu skarpere på videoområdet, og vi glæder os virkelig meget til at lave flere fede bryllupsvideoer. Vi har endda puslet med to nye bryllupspakker, der kun indeholder video. De vil blive offentliggjort senere i juni måned.
Ikke kun indenfor udstyr måtte vi indse at der var tid til opgradering. Vi mangler simpelthen hænder og derfor har vi valgt at ansætte to freelancere og leder stadig efter vores tredje og sidste freelancer til at fuldende vores team. Flere hænder har betydet at vi har kunne få en del puslespil til at gå op både i år men også til næste år, hvor rigtig mange bryllupper falder sammen.

Vi har i den grad fået shinet vores lokaler i Sorø op, så de er helt klar til kommende bryllupsmøder 😊 Vi bestræber os på at skabe hyggelige og imødekommende omgivelser for vores kunder og en af de store faktorer på det punkt har helt klart været vores erhvervsaftale med Muck Decor, der leverer alt indenfor blomster til os. Det har virkeligt været med til at sætte prikken over i’et.

Masser af tid giver plads til oversete projekter og vores hjemmeside, har været sådan et, men der blev pludselig tid til en tiltrængt opgradering i billede og videogallerierne, samt nye faner til fotobøger og speciallavet invitationer. Produkter er med til at fuldende vores billedarbejde og hvorfor ikke skabe en rød tråd igennem hele brylluppet? Vi har fået leget med forlovelsesfotografering og det bliver også noget af det vil tilbyder i 2021.

Når tiden viser sig, giver det ofte plads til de kreative tanker og sammen med Dorthe fra Wedday, stablede Mille et shoot på benene i slutningen af maj. Visionen var at vise kommende brudepar at naturen er undervurderet og at vi burde tænke mere i de baner fremadrettet og måske overveje at trække det miljøvenlige kort også i dette sammenhæng. Et bryllup kan sagtens blive smukt og fantastisk, uden at skulle overbelaste miljøet. Vi fik de skønneste nye samarbejdspartnere på shootet.
Herthadalen, Drømmetyl, Moments, A Table Setting, Wedday, Cjwritings, bucketbloom. Vi glæder os meget til fremtidige oplevelser! 😊

Alt i alt har vi virkelig holdt os beskæftiget, så vi er endnu mere klar til nu hvor bryllupper igen må gennemføres <3