Tinder-kærester vandt bryllupsfotografen!

Tinder-kærester vandt bryllupsfotografen!

Historien om Catrine og André        

Måden vi lærte hinanden at kende på var at vi begge swipede til højre på Tinder!
Så ja, det kan lade sig gøre at mødes i den virtuelle verden:)
Vi skrev sammen en uges tid og mødtes så i Svanemøllehavn i København og gik en tur i 30 graders varme. Vi kunne bare tale fra første øjeblik og det var rigtig hyggeligt. Herefter gik der en lille uge, inden vores næste date og så blev der kortere og kortere mellem dates, indtil Catrine en dag vågnede i Andrés seng og faktisk opdagede at hun ikke havde sovet i sin lejlighed mere end 5 gange det sidste ½ år.

En sen aften på en altan i Tyrkiet, sidste sommer friede André. Daniel, Andrés søn, var med, men var faldet i søvn og så puslede André rundt inde og pludselig kom han ud og lagde sig på knæ og spurgte om vi skulle giftes – det blev som sagt et ja!

Traditionerne foreskriver jo at man skal giftes inden et år efter forlovelsen, hvilket vi gerne ville, så da vi kom hjem fra Tyrkiet så begyndte vi så småt at planlægge.. Vi var sikre på at vi skulle giftes i den lokale kirke og bestilte tid der…. Men så var vi på besøg og det var den mørkeste lille kirke, hvor ingen af os kunne se os selv!
Vi gik derfor hjem og ledte videre og da ingen af de kirker der var i nærområdet tiltalte os, begyndte vi at tænke borgerlig vielse i stedet! Det er vi i dag rigtig glade for! Vi fandt den perfekte bryllupspakke på Arken, hvor der i beskrivelsen bare var alt vi drømte om, dagen efter ringede og bookede en samtale. Vi kørte til Arken og spurgte efter Linné og det har de ingen der hedder!
WHAT! tænkte vi? Men vi fik en gratis rundvisning på Arken for de kunne da sagtens arrangere vores bryllup der!


Pludselig da vi sidder oppe i deres restaurant er der en tjener der spørger: “Øhh tror I ikke i har ringet til Restaurant Arken i Køge??” Vi skyndte os at ringe til Linné og forklare den meget pinlige situation, at vi slet ikke havde styr på at vi havde ringet til Køge..
Linné var så mega sød sagde til os at vi bare skulle komme og det ikke var første gang hun havde oplevet at nogle var kørt til den “forkerte” Ark..
Men hold nu op et sted!! Det var så dybt professionelt og det sødeste personale i verden!

 

Hvad elsker du Catrine mest ved André?

At han er så god til at komplimentere mig og sige søde ord. Han er en handymand i fritiden og i jakkesæt på job, og det synes jeg er lidt sexy.

Hvad elsker du André mest ved Catrine?

Jeg elsker hendes øjne, og den måde hun taler med stor passion om de ting hun interessere sig for.

 

Beskriv Jeres kærlighed/forhold med ét ord..

Passion

Hvilket billede er Jeres yndlingsbillede?
Catrine:  Det hvor André kysser mig på panden, synes jeg er et meget smukt billede


André:  Det sjoveste er der hvor jeg er ved at kvæle min søn i butterflyen, det grinte vi meget af.

Hvordan fandt I frem til Weddingstories?

Vi var så heldige at vinde en konkurrence Camilla havde på hendes egen facebookside, inden hende og Mads opbyggede www.weddingstories.dk sammen.
Vi er så taknemmelige for at vi vandt!

TAGS: