STORYBOOTH

dekorativt

StoryBooth er vores photobooth der kan sætte lidt ekstra liv til Jeres fest, som en sjov og alternativ tilføjelse.

 StoryBooth er i stand til at lave både billeder, GIF-filer og video. Er der WiFi ved Jeres feststed, kan man med det samme maile billeder, GIFs og videoer til sig selv.

Ved booking af StoryBooth vil der medfølge et udvalg af rekvisitter. Og ønskes det, laver vi gerne en personlig ramme, der bliver lagt hen over billederne.

StoryBooth

Priser:

Ved booking ifm. et bryllup booket hos os. Vi opstiller og nedtager StoryBooth kl. 00.00/afsluttet fotoaftale:

Booth med billeder og GIF 500,-

Booth med billeder, GIF og video 900,-

 

Gør-det-selv booth

I afhenter og afleverer StoryBooth ved vores adresse i Sorø. Der vil medfølge vejledninger m.m:

Booth med billeder og GIF 900,-

Booth med billeder, GIF og video 1.300,-

 

Vi-bringer-og-henter booth

Vi kører ud til stedet hvor I afholder festen og opstiller StoryBooth for Jer, og afhenter den igen efter nærmere aftale:

Booth med billeder og GIF 1.200,-
Booth med billeder, GIF og video 1.600,-
(Kun Sjælland)

 

Fælles for alle pakker er:

Ved booking skal der indbetales 2.000,- i skadesdepositum. Beløbet bliver returneret ved aflevering af uskadet StoryBooth.

I får alle råfiler, GIF-filer samt de billedkollager og videoer der er blevet lavet på StoryBooth igennem hele festen.  Materialet vil I modtage i Dropbox senest 3 dage efter festen. Ønsker I en professionel redigering af billederne, kontakter I os bare, så finder vi en pris (dette afhænger af antallet af billeder)

#cata_callaction_cz28oeqljw {background-color: #f1f1f1; }#cata_callaction_cz28oeqljw {background-image: url(https://weddingstories.dk/wp-content/uploads/2019/06/398.jpg); } #cata_button_oxu3g67uhs.cata-button{}#cata_button_oxu3g67uhs.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_oxu3g67uhs.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}