“Piña Colada boy” vs. “Call me maybe” 2018 Louise&Andreas – mash up

“Piña Colada boy” vs. “Call me maybe” 2018 Louise&Andreas – mash up

Historien om Louise og Andreas’ kærlighed starte med, at de var med hver deres vennegruppe i byen i forbindelse med festugen, Andreas gik op i baren for at bestille en drink, Louise var allerede oppe i baren og ventede på drinken hun havde bestilt, da hun havde bestilt en Piña Colada tog det lidt tid, og det skulle Andreas selvfølgelig brokke sig over og mente at have forstand på hvilken en drink der passede bedre til hende. Louise lukkede ned for samtalen ved at sige til Andreas at han kunne bestille den selv tog sin drink og gik. Lidt senere ville Louise bestille en drink igen og mødte igen Andreas der stadig stod i baren og hans første kommentar til hende var: ”Der gik nok ikke længe uden du kunne undvære mig” og Louise svarede: ”Lad os bare sige det. ” fik kort efter sin drink og gik igen.

Ved lukketid ville Andreas have en ny drink og fik at vide af bartenderen at hende der pigen var på vej hjem og at han nok skulle skynde sig at slå til hvis ikke han ville spilde sin chance. Andreas stillede sig hen bag ved Louise og åndede hende i nakken, så hun vendte sig om og Andreas fik travlt med at høre hvad hun nu skulle og synes det var en god idé at følge hende noget af vejen, da hun skulle hjem. I løbet af hjemturen talte de om forskellige ting og Andreas spurgte i en lidt ”jeg er smart” attitude om hun ikke skulle havde hans nummer og det afslog hun, men at han kunne få hendes. Andreas tog i mod det og de gik hver til sit den aften. Andreas kontaktede Louise kort tid efter og da de aftalte at mødes igen var det begyndelsen på deres forhold.

Hvor, hvornår, hvordan foregik frieriet?
Andreas valgte to dage før 5 årsdagen, for deres første møde, at bede sin kommende svigerinde om hjælp til at finde en forlovelsesring, for nu ville han fri til Louise. På 5 årsdagen ville Louise først byde sin far på aftensmad da han havde været med ude at kigge på bil, men han ville hellere hjem. Louise spurgte så Andreas om han ville lave en aftale med et vennepar, men Andreas slog det hen, da han syntes de skulle købe sushi og tage det med ned på stranden. Louise var ikke synderligt begejstret for tanken om sand alle vegne, men gik så med til det. Da de havde hentet sushi og var ankommet til stranden begyndte Andreas at anrette med tæppe og sushi og tog til sidst to glas og en Asti frem. Louise blev forundret og spurgte hvornår han havde købt den og Andreas forklarede at han synes de skulle forkæles med lidt lækkert at drikke. Efter de havde spist og drukket var solen begyndt at gå ned og Louise tog billeder af solnedgangen. Pludselig så hun at Andreas sad på knæ foran hende med en lille æske med en ring og Louise blev så overvældet så hun ikke rigtig var i stand til at svare på Andreas frieri, så han spurgte tøvende: ”Betyder det ja? ” og Louise nikkede med glædestårer i øjnene.

Hvad elsker du Louise mest ved Andreas?
Jeg elsker Andreas af hele hans væsen. Han har vist mig hvad ubetinget kærlighed betyder ved altid at være ved min side både i medgang og modgang. Han har vist at han elsker mig og sætter pris på at jeg er den jeg er uanset hvilken side jeg viser af mig selv. Han er både min partner og bedste ven, fordi vi kan dele alle vores sorger og glæder med hinanden og være os selv sammen. Han kan få mig til at grine, han er god til at lytte og viser mig at jeg altid kan stole på ham.

Hvad elsker du Andreas mest ved Louise?
Der er selvfølgelig mange ting jeg elsker ved Louise. Jeg elsker Louise fordi hun viser mig den tillid at jeg kan være der for hende uanset om det er glæder eller bekymringer der fylder i vores hverdag. Hvis jeg skal nævne en ting som jeg elsker hende mest for er det hendes utrolige godhed over for hendes venner, familie og selvfølgelig mig – jeg er aldrig et sekund i tvivl om at hun vi gøre alt for dem hun elsker.

Hvad synes Louise er Andreas’ dårligste/dummeste/mest fjollede køb? Og hvorfor?
Jeg husker at vi lige havde købt vores hus og jeg havde den tanke at vi nu skulle være lidt fornuftige omkring økonomien i sær fordi vi skulle have os et klart overblik over vores udgifter. Ikke lang tid efter at vi er flyttet ind i huset kommer Andreas hjem og fortæller mig, at han har købt en kammerats træningsudstyr for en billig pris af 1000 kr. og jeg synes det var spild af penge, fordi det ikke var en nødvendighed og at vi burde tale om sådan nogle køb inden vi køber det.

Hvad synes Andreas er Louises dårligste/dummeste/mest fjollede køb? Og hvorfor?
Dagen efter jeg har købt træningsudstyr og Louise har fortalt mig at hun ikke synes vi skal bruge sådanne beløb uden at blive enige om det først, kommer jeg hjem til at hun sidder med en veninder og fire poser tøj hun lige har købt. Da jeg spørger hvor meget det har kostet kigger hun ned i jorden og siger stille ”1.200 kr.” Jeg griner og vi bliver hurtigt enige om at det måske er fint ikke at tale om sådan noget først så længe vi bare bruger vores fornuft.

Når I skal have hyggeaften, hvad er så den vigtigste ting?
Det vigtigste er at aften bliver mobilfri, der må gerne være elektronik, men det er vigtigt for os at der kun er hinandens selskab hele aften. Desuden er dæmpet belysning og rigeligt med guf og sodavand altid et hit!

Hvilket billede er Jeres yndlingsbillede og hvorfor?
Louise: Billede nr. 254 Billedet virker så naturligt i måden at beskrive vores nærhed og kærlighed til hinanden.

Andreas: Billede nr. 245 Der er en magisk stemning over det billede. Belysningen får det til at ligne noget taget lige ud af en Hollywood romance, så det vækker nok en lidt gemt romantisk side i mig.

Hvordan fandt I frem til Weddingstories?
Jeg (Louise) talte med min søster om hvor svært det er at vælge fotografer, når man ikke ved hvor man skal lede. Hun fortalte mig om en facebookgruppe der hedder tilbud på bryllupsfotografering, hvor jeg skrev informationer og ønsker for vores store dag. Der gik ikke lang tid før jeg havde en lang tråd af fotografer der tilbød deres service. Andreas og jeg kiggede alle fotograferne igennem og deriblandt fandt vi Weddingstories, som vi synes har taget mange smukke billeder, som har fået gode anmeldelser og samtidig også viste sig at være min søster og svogers bryllupsfotografer.
Vi er så glade for at valget faldt på jer, da billederne er blevet så fantastiske.

Vi hos Weddingstories.dk er beæret over at I lod os forevige Jeres store dag. Det var sjovt at prøve en bryllupsopgave på en onsdag, det gjorde at ens uge blev helt vildt forvirrende bagefter, da det jo lige havde været lørdag….. Eller.. Nå nej. Det var jo onsdag.
Vi håber at I fortsat vil være lige så glade for billederne om 10 og 20 år.

De bedste hilsner

Camilla og Mads

 

TAGS: