Teamet hos Wedding Stories

dekorativt

Mille

Fotograf/videograf og ansvarlig for salg, PR og sociale medier. Stifter og ejer af Wedding Stories.

Hvem er jeg? Ja det er jo sådan set et godt spørgsmål.

Man kan betegne mig som: “Hundeelskende, gin & tonic entusiast, der elsker spraglede strømper, øl, god mad og en dukkert i slikposen fredag aften.”

Jeg er nok hende der har haft det svært med at have en chef og derfor har valgt at blive min egen “bosslady”.
Fotografering er ikke bare et job, det er en passion som jeg virkeligt går op i.

Jeg forbereder mig gerne til et shoot i 6 mdr. for at være sikker på at det hele er i skabet.

Jeg er hende der hopper hovedkulds ud i noget fjollet og gerne ligger på vejen og spærrer den, for at få det perfekte billede. Jeg er hende der ALTID har ekstra “funky strømper” med i tasken, for man ved jo aldrig hvornår man får brug for nogle tørre strømper.

Lysten til at fotografere startede i 2006, da jeg fik job i Bingo Foto i Kolding storcenter, den gang jeg boede i Jylland. Jeg fik mit første spejlreflekskamera selv samme år og opgraderede senere hen, efter en kort pause. Den gang var det TOTALT på hobbyplan og det sparsomme portfolio bestod mest af alt af semi-uskarpe billeder af bier på blomster, ildersnuder og den lokale skovsø i undereksponeret tilstand. Kort sagt. Det var ikke noget at være videre stolt af.
I 2013 besluttede jeg mig for at starte op som mere seriøs fotograf. Jeg havde øvet mig på portrætter af gravide og børn og lysten til at lære mere blev større i takt med at kendskabet til specifikke youtube kanaler fra fotografer blev større. Jeg er det man vil kalde “Autodidakt” og er faktisk ret stolt af min viden og mit arbejde, på trods af at jeg ikke har haft nogen lærer til at vise mig det.

Efter flere års hårdt arbejde er jeg nu her hvor jeg er i dag. Jeg ser mig selv som professionel bryllupsfotograf og laver desuden også Boudoir, børneportrætter og meget mere. Kreativiteten er det der driver mig. Det er det at skabe noget jeg elsker. Om det så er i form af billeder, det seneste gør-det-selv-projekt i hjemmet eller rent grafisk er ikke afgørende.

“Giv dig selv lov til at skabe, så ser du hvad livet har at byde på og finder meningen med denne.”
Af Mille Buchwald Thagaard

Mads

Fotograf/videograf og ansvarlig for bogholderi, udstyr og hjemmeside. Stifter og ejer af Wedding Stories.

Man kan sige mange ting om mig, men doven er absolut ikke én af dem!

Når jeg er på så er jeg på. Jeg trives bedst med mange bolde i luften, men når jeg så har grebet de fleste igen så flader jeg ud på sofaen med kaffe, Netflix og hyggetøj. Til dagligt er jeg fuldtidslærer på en specialskole, og fotografering er derfor ”bare” en sidebeskæftigelse. Men det er en sidebeskæftigelse der fylder enormt meget i min hverdag!

Når jeg ikke er travlt optaget af bryllupper så fyldes mit hoved med idéer til fashionfotografering og andre fotokunstværker som små sideprojekter, der nok bedst kan betegnes som ovre i fantasy-genren, hvilket er noget som jeg elsker at nørde med. For det er det jeg inderst inde er; en fuldblodsnørd der stræber efter at dygtiggøre mig selv, enten ved at sparre med andre fotografer eller ved at bruge timevis på at studere Youtube-videoer om hvordan man lige gør en bestemt ting i Photoshop.

Min interesse for fotografering har stået på i mange år. I tidernes morgen var det mest landskaber og kulturelle steder der fangede mit øje, da jeg samtidig var (og stadig er) meget glad for at rejse.

Da Mille i 2014 fik sin allerførste bryllupsopgave og spurgte om jeg ville med for at hjælpe til, sprang jeg til med det samme, og lige siden har bryllupsfotografering været min helt store passion. Jeg bliver hurtigt grebet af den altid glade og festlige stemning og blender hurtigt ind i selskabet, og jeg gør meget ud af at lære brudeparret at kende så jeg kan lave de helt rigtige bryllupsbilleder til dem.

Udover bryllupsfotografering så laver jeg også par-, familie- og børnefotos.

Freelancers

Mathias

DSC00455

Fotograf/videograf

Manden der altid har et smil på læben

Man kan betegne mig som en energisk, smilende og eventyrlysten person. Efter at have fuldført min gymnasiale uddannelse bestemte jeg at det var tid til at udforske den store verden og rejste/arbejdede i udlandet de efterfølgende 5 år. Min nysgerrighed er en af de ting som driver mig mest både privat og i arbejdslivet.

Min passion for video og fotografi begyndte med at lave rejsevideoer med et GoPro kamera, da jeg backpackede verden rundt. På daværende tidspunkt mente jeg selv disse videoer var det bedste internettet havde set hidtil og jeg skulle blive den næste Youtube sensation (jeg fik aldrig mere end 10 views……)
Dog stoppede min passion for faget ikke her. Jeg opgraderede hurtigt til mit første “rigtige” kamera og brugte de efterfølgende år hundredvis af timer på en Youtube “uddannelse”, hvor jeg konstant forsøgte at udvikle mig. Jeg er det som kan betegnes som perfektionist, og stiller utrolig høje forventninger til mig selv.

Foruden bryllupsfotografering/video har jeg primært kunder i erhvervslivet, hvor jeg laver event, portræt, produkt og diverse markedsførings videoer.

#separator_bw4 .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;} #separator_0ct .cata-sep-holder .cata-sep-line{ border-color: #eeeeee;}