Vores vision og filosofi

Vores vision som bryllupsfotografer, er ikke blot at trykke på en knap, og dermed tage billeder til et bryllup. For os handler det om meget mere.

Det vi skaber, skal kunne noget helt specielt! Det skal kunne mærkes helt ind i kroppen. Vi vil skabe smil selv 20 år efter brylluppet. Vi vil få bruden til at synes hun er stang lækker, selv når hun sidder med børnebørnene, hvor selv de elsker at dykke ned i bedsteforældrenes bryllupsbilleder fra ”gamle dage”.

Minder kan man huske siger nogle… Men når man har billederne, så er man sikker på aldrig at glemme dem.

Vores billeder fylder folk med lykkesalighed, en fuldkommenhed og glæde der varer ved.

Mød vores team

Mille thagaard

fotograf& videograf

ansvarlig for salg, PR og sociale medier

stifter og medejer af wedding stories

Hvem er jeg? Ja det er jo sådan set et godt spørgsmål.

Man kan betegne mig som:

“Hundeelskende, gin & tonic entusiast, der elsker spraglede strømper, øl, god mad og en dukkert i slikposen fredag aften.”

Jeg er nok hende der har haft det svært med at have en chef og derfor har valgt at blive min egen “bosslady”.
Fotografering er ikke bare et job, det er en passion som jeg virkeligt går op i.

Jeg forbereder mig gerne til et photoshoot i 6 mdr. for at være sikker på at det hele er i skabet.

Jeg er hende der hopper hovedkulds ud i noget fjollet og gerne ligger på vejen og spærrer den, for at få det perfekte billede. Jeg er hende der ALTID har ekstra “funky strømper” med i tasken, for man ved jo aldrig hvornår man får brug for nogle tørre strømper.

Lysten til at fotografere startede i 2006, da jeg fik job i Bingo Foto i Kolding storcenter, den gang jeg boede i Jylland.

Jeg fik mit første spejlreflekskamera selv samme år og opgraderede senere hen, efter en kort pause. Den gang var det TOTALT på hobbyplan og det sparsomme portfolio bestod mest af alt af semi-uskarpe billeder af bier på blomster, ildersnuder og den lokale skovsø i undereksponeret tilstand. Kort sagt. Det var ikke noget at være videre stolt af.
I 2013 besluttede jeg mig for at starte op som mere seriøs fotograf. Jeg havde øvet mig på portrætter af gravide og børn og lysten til at lære mere blev større i takt med at kendskabet til specifikke youtube kanaler fra fotografer blev større. Jeg er det man vil kalde “Autodidakt” og er faktisk ret stolt af min viden og mit arbejde, på trods af at jeg ikke har haft nogen lærer til at vise mig det.

Efter flere års hårdt arbejde er jeg nu her hvor jeg er i dag. Jeg ser mig selv som professionel bryllupsfotograf og laver desuden også Boudoir, børneportrætter og meget mere. Kreativiteten er det der driver mig. Det er det at skabe noget jeg elsker. Om det så er i form af billeder, det seneste gør-det-selv-projekt i hjemmet eller rent grafisk er ikke afgørende.

“Giv dig selv lov til at skabe, så ser du hvad livet har at byde på og finder meningen med denne.”

mads schandorph clausen

fotograf & videograf

ansvarlig for bogholderi,IT og udstyr

stifter og medejer af wedding stories

Man kan sige mange ting om mig, men doven er absolut ikke én af dem!

Når jeg er på så er jeg på. Jeg trives bedst med mange bolde i luften, men når jeg så har grebet de fleste igen så flader jeg ud på sofaen med kaffe, Netflix og hyggetøj. Til dagligt er jeg fuldtidslærer på en specialskole, og fotografering er derfor ”bare” en sidebeskæftigelse. Men det er en sidebeskæftigelse der fylder enormt meget i min hverdag!

Når jeg ikke er travlt optaget af bryllupper så fyldes mit hoved med idéer til fashionfotografering og andre fotokunstværker som små sideprojekter, der nok bedst kan betegnes som ovre i fantasy-genren, hvilket er noget som jeg elsker at nørde med. For det er det jeg inderst inde er; en fuldblodsnørd der stræber efter at dygtiggøre mig selv, enten ved at sparre med andre fotografer eller ved at bruge timevis på at studere Youtube-videoer om hvordan man lige gør en bestemt ting i Photoshop.

Min interesse for fotografering har stået på i mange år. I tidernes morgen var det mest landskaber og kulturelle steder der fangede mit øje, da jeg samtidig var (og stadig er) meget glad for at rejse.

Da Mille i 2014 fik sin allerførste bryllupsopgave og spurgte om jeg ville med for at hjælpe til, sprang jeg til med det samme, og lige siden har bryllupsfotografering været min helt store passion. Jeg bliver hurtigt grebet af den altid glade og festlige stemning og blender hurtigt ind i selskabet, og jeg gør meget ud af at lære brudeparret at kende så jeg kan lave de helt rigtige bryllupsbilleder til dem.

​Udover bryllupsfotografering så laver jeg også par-, familie- og børnefotos.

behind the scenes

Vi gør meget ud af at være til stede i øjeblikket, men samtidig at være fluerne på væggen. Vi blender rigtig fint ind i selskabet, uden at tiltrække os nogen form for opmærksomhed. Vi skaber god kemi med gæsterne, så de er trygge ved vores tilstedeværelse, men har samtidig fuld fokus på vores kerneopgave; nemlig at forevige og dokumentere Jeres store dag i detaljer.

vi fortæller historierne

billeder

om

den store kærlighed, den gode stemning, det første kys i kirken, glædestårerne, den første dans

video