Min vision og filosofi

Min vision som bryllupsfotograf, er ikke blot at trykke på en knap, og dermed tage billeder til et bryllup. For mig handler det om meget mere.

Det jeg skaber, skal kunne noget helt specielt! Det skal kunne mærkes helt ind i kroppen. Jeg vil skabe smil selv 20 år efter brylluppet. Jeg vil få bruden til at synes hun er stang lækker, selv når hun sidder med børnebørnene, hvor selv de elsker at dykke ned i bedsteforældrenes bryllupsbilleder fra ”gamle dage”.

Minder kan man huske siger nogle… Men når man har billederne, så er man sikker på aldrig at glemme dem.

Mine billeder fylder folk med lykkesalighed, en fuldkommenhed og glæde der varer ved.

Lidt om mig

Mille thagaard

fotograf

stifter og ejer af wedding stories

Hvem er jeg? Ja det er jo sådan set et godt spørgsmål.

Man kan betegne mig som:

“Hundeelskende, gin & tonic entusiast, der elsker spraglede strømper, øl, god mad og en dukkert i slikposen fredag aften.”

Jeg er nok hende der har haft det svært med at have en chef og derfor har valgt at blive min egen “bosslady”.
Fotografering er ikke bare et job, det er en passion som jeg virkeligt går op i.

Jeg forbereder mig gerne til et photoshoot i 6 mdr. for at være sikker på at det hele er i skabet.

Jeg er hende der hopper hovedkulds ud i noget fjollet og gerne ligger på vejen og spærrer den, for at få det perfekte billede. Jeg er hende der ALTID har ekstra “funky strømper” med i tasken, for man ved jo aldrig hvornår man får brug for nogle tørre strømper. Lysten til at fotografere startede i 2006, da jeg fik job i Bingo Foto i Kolding storcenter, den gang jeg boede i Jylland. Jeg fik mit første spejlreflekskamera selv samme år og opgraderede senere hen, efter en kort pause. Den gang var det TOTALT på hobbyplan og det sparsomme portfolio bestod mest af alt af semi-uskarpe billeder af bier på blomster, ildersnuder og den lokale skovsø i undereksponeret tilstand. Ikke just imponerende.

I 2013 besluttede jeg mig for at starte op som mere seriøs fotograf. Jeg havde øvet mig på portrætter af gravide og børn og lysten til at lære mere blev større i takt med at kendskabet til specifikke youtube kanaler fra fotografer blev større. Jeg er det man vil kalde “Autodidakt” og er faktisk ret stolt af min viden og mit arbejde, på trods af at jeg ikke har haft nogen lærer til at vise mig det.

2014 blev året hvor to skønne kvinder satte deres lid til at jeg kunne løfte opgaven - at forevige deres store dag. Det er nok den hårdeste opgave jeg nogensinde har været på, men det var den dag at grundstenen for min fremtid blev lagt og d. 1 januar 2018 blev fundamentet cementeret, da Wedding Stories blev skabt.

Efter flere års hårdt arbejde er jeg nu her hvor jeg er i dag. Jeg ser mig selv som professionel bryllupsfotograf og laver desuden også Boudoir og studerer. Kreativiteten er det der driver mig. Det er det at skabe noget jeg elsker. Om det så er i form af billeder, det seneste gør-det-selv-projekt i hjemmet eller rent grafisk er ikke afgørende.

“Giv dig selv lov til at skabe, så ser du hvad livet har at byde på og finder meningen med denne.”

behind the scenes

Jeg gør meget ud af at være til stede i øjeblikket, men samtidig at være fluen på væggen. Jeg blender rigtig fint ind i selskabet, uden at tiltrække mig nogen form for opmærksomhed. Jeg skaber god kemi med gæsterne, så de er trygge ved min tilstedeværelse, men har samtidig fuld fokus på min kerneopgave; nemlig at forevige og dokumentere Jeres store dag i detaljer.

billeder

Jeg fortæller historierne

om

den store kærlighed, den gode stemning, det første kys i kirken, glædestårerne, den første dans

Priser