Med Tinder og “vino” for 2, kan ægte kærlighed gro

Med Tinder og “vino” for 2, kan ægte kærlighed gro

Hvordan lærte I hinanden at kende?

Vi matchede på Tinder en søndag eftermiddag. Og derefter gik det ret stærkt. Vores første date var om onsdagen over flere glas god vin på en vinbar – for Nathali havde ret klart sagt, at hun ”altså ikke gad sådan en kedelig kaffedate”. Inden ugen var omme havde vi været på både anden og tredje date – og derfra har vi ikke set os tilbage.

Hvor, hvornår, hvordan foregik frieriet?

Det var en fredag aften i december. Nathali kom sent hjem fra arbejde, temmelig træt efter en lang arbejdsuge – og Henrik insisterede på, at vi efter maden skulle køre ind og kigge på juleudstillinger … Efter at have været forbi flere udstillinger, der selvfølgelig havde lukket en fredag aften, endte vi på den vinbar, hvor vi mødtes første gang. Der drak vi et glas vin, inden vi travede hjem gennem byen og endte retur i vores lejlighed. Her satte vi os med en drink for at runde aftenen af – og pludselig kaldte Henrik inde fra spisestuen. Her faldt han på knæ og friede. Det viste sig, at han havde haft ringen med i lommen hele aftenen og ventet på at finde det helt perfekte sted til et frieri. Men Københavns centrum en fredag aften i december er altså mere præget af julebranderter, råb i gaden og nussede nissehuer end af romantik. Heldigvis blev det et rigtig romantisk frieri derhjemme – og et stort JA.

Hvad elsker du Nathali mest ved Henrik?

Hans dedikation og beslutsomhed. Hvor jeg fra tid til anden tænker for længe over tingene, spilder Henrik aldrig tiden – han engagerer sig altid hundrede procent, træffer hurtige beslutninger og handler på dem. Det gælder helt naturligt i hans arbejdsliv, hvor jeg i øvrigt er dødhamrende stolt af ham. Og det gælder privat, hvor han lige fra første dag har ladet mig mærke, at han var 100 procent engageret i os.

Hvad elsker du Henrik mest ved Nathali?

Hendes ihærdighed, specielt da hun forsøgte at score mig 😉 Ej det er hendes ihærdighed, for når Nathali går i gang med noget, så gør hun det fuldt ud, ikke noget med at springe over hvor gærdet er lavest. Hun undersøger, udfordrer og finder det bedste, der passer lige til os, til hende eller til det projekt, hun nu er i gang med. Det kan man kun elske, og det gør jeg selvfølgelig også.

Hvad er hinandens til dato dårligste køb? Hvad synes Henrik er Nathalis dårligste/dummeste/mest fjollede køb? Og hvorfor?

Vi købte hus i foråret, og kort derefter købte Nathali en ”havedagbog”?!?!?! Der er det så meningen, at man skal skrive om alle de ting, der blomstrer op i haven, så man kan følge årets gang i haven. Nu har vi boet her i et halvt års tid, og der er åbenbart ikke noget, der er spiret frem, for dagbogen er stadig lige så tom, som den dag da den kom hjem. Mon den bliver udfyldt til næste år? 😉

Hvad synes Nathali er Henriks dårligste/dummeste/mest fjollede køb? Og hvorfor?

Henrik havde nogle Eurobonus-point, som var tæt på at udløbe og derfor skulle bruges. Der var ikke nok til at købe flybilletter (pokkers!), så i stedet valgte han på hjemmesiden at bruge dem på en helt idiotisk anordning til at skære lagkage, som vi i øvrigt aldrig har brugt. Men hver gang jeg åbner køkkenskuffen og ser det skøre stykke køkkenværktøj ligge ubrugt der, kommer jeg til at smile … og så har det jo faktisk været alle pengene værd!

Når I skal have hyggeaften, hvad er så den vigtigste ting?

Altså ud over hinanden? 😉 Der er vist ikke én ting. Men alle kombinationer af rødvin, Netflix, brætspil og tid på sofaen fungerer fremragende.

 

Hvilket billede er Jeres yndlingsbillede og hvorfor?

Nathali: Billede nr? 434 – fordi det er godt fanget i sekundet, og fordi det minder mig om, at vi heldigvis midt i alt virvaret og det hæsblæsende program, huskede at stoppe op en gang imellem og bare kigge hinanden i øjnene.

Henrik: Billede nr? 690 – fordi det viser, hvordan vi heldigvis har det det meste af tiden. Og sammen med Nathalis billede rammer det dagen rigtig godt ind, for det var en dag fyldt med glæde og kærlighed.

Hvordan fandt I frem til Weddingstories? Hvorfor endte valget på os?

Vi havde brugt åndssvagt lang tid på at kigge på fotografer på nettet – uden at blive ret meget klogere. Sikke en jungle! Heldigvis kendte en af vores venner Mads, og vi tog os et ekstra kig på Wedding Stories, som viste sig at tage billeder i lige præcis den stil, vi var på jagt efter. Hurra!

Weddingstories.dk er lig med….?

Fantastiske billeder taget i en uformel og sjov atmosfære

TAGS: