Invitationer

dekorativt

En invitation er ikke bare en invitation.
En invitation er et vindue ind til personerne bag, hvor man kan se parret der har været med til at skabe dem. De emmer af personlighed, og ofte den stil som brylluppet afholdes i.
Fra den stilrene invitation der udstråler minimalisme til den pompøse og ekstravergante, hvor more is more. Det kan være den boheme-inspirede invitation, som er pyntet med blomster, olivengrene eller bær eller måske en tidsløs invitation, hvor naturen er indraget på en fin og sofistikeret måde.

Invitationen er det første officielle kendskab gæsten får og den første idé om hvordan brylluppet mod bliver. Ofte har vores brudepar gjort sig rigtig mange tanker og inddrager os, som fotografer ofte i planlægningen.

Vi ser hvert år mange invitationer, save the dates og takkekort og vi elsker selv at modtage dem.
Mille lavede selv sine egne dave the dates, invitationer, receptions invitationer, samt takkekort. Alt med en rød tråd, der fra start til slut bandt det hele sammen, på den fineste måde.

Vil du gerne have personlige invitationer, der opfylder dine drømme, men samtidig også selv have fingeren på pulsen, så er det måske os du skal have fat i.
Mille tager gerne et indledende møde enten personligt eller via skype/facebook, hvor I sammen finder ud af hvordan I som brudepar, gerne vil have dem til at se ud. Skal det være kvadratiske, nogle i højformat, skal der være en billedstribe med eller ønsker I blot nogle sirlige blomster invitationer?
Mille går derefter i krig med at kreere og sender layoutet til godkendelse hos Jer.

I kan vælge kun at få designet invitationen og derefter selv stå for det praktiske med at sætte den sammen, printe dem selv eller bestille dem online et sted.
I kan også vælge at vi skal stå for både design samt at få dem printet ved vores faste leverandør, hvor kvaliteten er i top.

Mulighederne er mange, så det kræver blot at du/I griber den.

Hvert design er unikt, og kan derfor ikke købes af andre, man kan dog vælge at få lavet en i samme stil.

Invitationer

Save The Date
Priseksempel: Design til print-selv
250,-

Save The Date
Priseksempel: Design inkl. 10 printede invitationer
450,-

“Postkort” invitation
Priseksempel: Design inkl. 10 printede invitationer
450,-

#cata_callaction_vi8614tnfy {background-color: #f1f1f1; }#cata_callaction_vi8614tnfy {background-image: url(https://weddingstories.dk/wp-content/uploads/2020/05/invitationsparallax.jpg); } #cata_button_px58a4jflr.cata-button{}#cata_button_px58a4jflr.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_px58a4jflr.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}