Idyllisk Bryllup i Helsingør

Idyllisk Bryllup i Helsingør

Hvordan lærte I hinanden at kende?

Vi matchede på Tinder i sommeren 2014 og havde vores første date den 17. september 2014 i København. Vi er begge overbeviste om, at vi ikke ville have mødt hinanden, hvis det ikke havde været for Tinder, for Natasha boede i Holbæk og Christian boede i Snekkersten.

 

Hvor, hvornår, hvordan foregik frieriet?

Christian friede ”halvt” på Gastrologik (michelin-restaurant i Stockholm), men rejste sig op igen med bemærkningen ”det var bare for sjov”. Hans halve frieri var formentlig fordi øjeblikket ellers var så perfekt – og fordi Natasha igennem et stykke tid havde prikket til Christian om bryllup.

Han tog til gengæld revanche ca. seks uger senere, hvor vi skulle på en juletur til Hamborg. Frieriet skulle egentlig have været om lørdagen, men på grund af en god portion nervøsitet blev frieriet allerede om fredagen. Vi havde tjekket ind på hotellet og spist lidt aftensmad inden vi gik mod Hamborg Rådhustorv via søen. Oprindeligt ville Christian have friet nede ved søen, men der var simpelthen så mange måger, at det ikke var til at komme til – og Natasha syntes bare, at det var mærkeligt, at vi skulle derned? Vi gik hen mod Hamborg Rådhus, og på selve rådhustorvet faldt Christian på knæ med ring fra Natashas favorit-guldsmed. Frieriet blev kort, men der blev sagt de rigtige ord og Natashas ”JA!!” faldt prompte

Brylluppet
Rammerne for brylluppet var sat og Marienlyst Strandhotel var stedet hvor magien begyndte. Natasha og Christian havde hver deres værelse til forberedelserne, hos Natasha var der tøsehygge, et kæmpe fad med morgenmad og de skønneste kvinder. Der var fra start understreget at brylluppet skulle emme af kvalitet!
Vielsen foregik i en smuk lille kirke, hvor lyset faldt fantastisk ind gennem vinduerne. Buketten stod klar og ventede på sin ejer og sæbeboblerne skulle uden tvivl komme til at flyve omkring parret.
Efter vielsen kørte brudeparret sammen med fotograferne til location. En blanding af det rå, industrielle look ved havnen og den diametrale modsætning nemlig Færgestrædes gamle og unikke Morten Korch idyl.
Festen blev holdt på Toldkammeret i Helsingør midtby, hvor der var de hippeste trends at spotte. Velkomstskilte i rå materialer, photobooth, Streetfood og kager der ses på instagram. Der var ikke en finger at sætte på noget, for der var styr på detaljerne.

Hvad elsker du Natasha mest ved Christian?

Det er klart hans humor og at han altid står urokkeligt ved min side (han er en utrolig støtte i forhold til sygdom i familien).

Hvad elsker du Christian mest ved Natasha?

Hendes humor og blå øjne.

Hvad er hinandens til dato dårligste køb?

Hvad synes Christian er Natashas dårligste/dummeste/mest fjollede køb? Og hvorfor?

Bøger – for hun læser aldrig i dem. I øvrigt kan de jo lånes (gratis) på biblioteket.

Hvad synes Natasha er Christians dårligste/dummeste/mest fjollede køb? Og hvorfor?

Lille pyntegenstand med alt for lyserøde grise i glaseret ler, som Christian havde købt for 20 kr. i en genbrugsbutik. Den var bare afskyelig, men den kom ved et ”tilfælde” i skraldeposen en dag, hvor Christian ikke kiggede (men det ved han så nu …).

Når I skal have hyggeaften, hvad er så den vigtigste ting?

Bobler og god mad (tapas, en god bøf eller skaldyr afhængig af årstiden).

Hvilket billede er Jeres yndlingsbillede (gerne et hver) og hvorfor?

Natasha: Billede nr.: 373. Det er blevet mit yndlingsbillede efter at vi har fået det printet i 20*30 cm, og faktisk er det eneste bryllupsbillede, som vi pt. har hængende i stuen.

Christian: Billede nr.: 349, fordi man kan se os oppefra (en anden vinkel end de øvrige billeder), og pga. de rå omgivelser, der er en god kontrast #pisseflotbillede

Hvordan fandt I frem til Weddingstories?

Via en bryllupsgruppe på Facebook, hvor man kunne bede om tilbud.

Hvorfor endte valget på os?

Natasha havde fulgt Camilla på Instagram i noget tid, og da Weddingstories gav et tilbud var vi ikke sene til at sige ja.

Weddingstories.dk er lig med….?

Fantastiske bryllupsbilleder, der minder dig om den skønneste bryllupsdag.

TAGS: