Frieri i “Big Apple”

Frieri i “Big Apple”

Hvordan lærte I hinanden at kende?

Tilbage i april 2009 mødte vi hinanden for første gang igennem fælles venner. Det var dog først nytårsaften samme år efter flere opfordringer fra vores venner, at vi faldt i snak. Herfra udviklede vores forhold sig forholdsvis hurtigt, og vi flyttede sammen allerede 10 måneder efter.

Hvor, hvornår, hvordan foregik frieriet?

Fredag den 12. maj 2017 var vi i New York, vi var ankommet aftenen inden – Vi havde igennem længere tid talt om, at vi gerne vil opleve denne fantastiske by – Nu var det tid til en masse spændende oplevelser.

Det kan dog roligt siges, at ferien startede en smule anderledes end hvad Eva havde forventet. Om morgenen den 12. maj 2017 gik vi en tur igennem High Line Park, som er en gammel sporvognsbane hævet over vejen, som der nu er lavet om til en park. Vi havde planlagt at gå gennem hele parken for at komme mod Ground Zero. Midt igennem parken, stopper Daniel pludseligt og siger, at han har noget han vil spørge hende om. Her midt I New York skete frieriet til Eva, som heldigvis kvitterede med et JA og en masse tårer.

Frieriet kunne ikke have foregået mere perfekt, da det ”bare” var os og ingen andre.

 

 

Da vi går videre mod Ground Zero, spørger hun Daniel om han har styr på hvilken dag det var, og det havde han bestemt ikke. Vores månedsdag er den 12, samtidig med, at den 12. maj 2017 var en fredag. Det betød at vi kunne giftes på en lørdag præcis 1 år efter frieriet. Lidt heldig har man da lov til at være.

 

Tiden fra frieri, og frem til bryllup?

 

Tiden er gået rigtig hurtigt.

Der var mange følelser involveret, da vi skulle ringe hjem fra New York og fortælle det.

Evas mor gik og ventede i spænding på opkaldet, da Daniel havde spurgt hende om ”lov” inden vi rejste.

Daniels forældre anede ingenting og de blev meget overrasket og naturligvis rigtige glade på vores vegne.

De første par måneder blev brugt på at finde ud af hvilket slags bryllup vi ønskede, skulle vi en tur på rådhuset, skulle det være slotsbryllup eller bryllup i udlandet. En ting var dog sikkert, det skulle være et lille bryllup med den nærmeste familie og venner.

Først i slut august besluttede vi os for stedet, på vej hjem fra ferie i Nordjylland besøgte vi Ribehøj og vi var solgt med det samme. Stedet emmer af varme og hygge, tankerne kommer straks tilbage på skiferierne.

Herefter fik vi endeligt fastsat datoen, hvilket selvfølgelig skulle være den 12. maj, da det ville være perfekt at blive viet på samme dato som frieriet.

Fotografen blev også hurtigt bestilt.

 

Kjolen blev bestilt i november, dog et par numre for stort, da der skulle være plads til en eventuel gravid mave. I december kom den gode nyhed vi havde håbet på, og heldigvis var der plads til maven på 5½ måned, da kjolen endelig kom og blev tilrettet.

Vi har været sammen om al planlægningen, selv de helt små detaljer, da vi begge har haft meninger og holdninger til de enkelte ting. Vi har ved fælles hjælp opnået, at få stort set alle vores ønsker med til vores bryllup.

Vi fik vores drøm opfyldt med en udendørs vielse med vores nærmeste familie og venner. Stedet emmede af varme og hygge, og blev toppet med rigtig lækker mad og gode vine til.

 

Eva havde et stort ønske om, at vores niece og nevø skulle gå ind foran hende, og på den måde følge hende op, da hun ikke har sin far mere, samt at det ville være en smuk måde at ære hans minde på, som Daniels bedste ven så smukt sagde en vinteraften.
Evas store ønske var også, at hun skulle gå ind til Celine Dion ”Because you loved me”, da teksten er så smuk og passer godt på os. Eva havde dog intet nævnt overfor Daniel omkring det, blot at hun ville sørge for en form for musik. Han blev overrasket med Jason fra Sangeren.dk, der sang og spillede så smukt da hun kom gående, og efter vielsen kom et lille medley af sange.

 

 

Hvad elsker du Eva, mest ved Daniel?

At han er min klippe. Jeg havde til vielsen valgt at gå ind til ”Because you loved me” af Celine Dion, som jeg synes rigtig smukt beskriver vores forhold, da han altid er der for mig, lige meget hvad der sker.

Hans rolig og ydmyge væsen, der holder begge ben på jorden.

Hvad elsker du Daniel, mest ved Eva?

Eva er altid omsorgsfuld og kærlig overfor mig og alle omkring hende. Hun er betænksom overfor andre mennesker, og behandler alle andre som hun gerne ser de behandler hende. Hun tænker altid på andre før sig selv.  

 

 

Beskriv Jeres kærlighed /forhold med et ord

  • Omsorgsfuldt

 

Hvilket billede er Jeres yndlingsbillede og hvorfor?

Vi har to billeder, da det er to meget forskellige følelser der er i spil.

Billede nr. 260: Det er et øjeblik der er fanget, hvor vi lige er blevet viet og står og lytter til Jason der synger. Billedet viser, at der også er plads til følelser, her sender Eva en tanke til sin far.

 

Billede nr. 437: Vi står ude i skoven og kigger ned på Evas gravide mave, hvor vores lille dreng ligger. Pludselig går alt op i en højere enhed med bryllup og baby, som vi har gået og drømt om, men ikke turde håbe på.

 

 

Hvordan fandt I frem til Wedding Stories?

Vi havde siddet og googlet fotografer i Jylland, da brylluppet skulle foregå der, og kunne ikke finde nogle der levede op til vores krav ang. stil og at vi ønskede to fotografer.

Herefter skrev vi til Evas veninde, der var blevet gift året før og spurgte h vem de havde brugt, da vi havde set nogle af deres bryllupsbilleder, og de var helt fantastiske.

Vi skrev til Camilla og spurgte til pris, om de kunne være to fotografer og om de ville tage turen til det jyske. Det kunne de heldigvis.

 

Hvorfor endte valget på os? 

Vi var imponeret over billederne, kvaliteten og variationen, samt at I er to fotografer ude, hvilket gør, at der bliver taget flere gode billeder og man får mere af dagen med, som man senere hen kan sidde og kigge tilbage på.

TAGS: