Læs mine

FAQ

I løbet af den proces der kører fra kontakt til bryllupsdag, får jeg en masse spørgsmål. Her er dem jeg får mest:

02.

01.

Får man alle billeder der bliver taget?

Har I ikke været to i Wedding Stories?

Nej, der er anført i kontrakten, hvor mange billeder der er med. (max 500, med mulighed for tilkøb af flere)

Jo det har vi. Jeg startede i 2018 Wedding Stories sammen med en anden fotograf, men vi gik hvert til sit i slutningen af 2021

03.

Det bryllupsmøde du nævner i dine pakker, hvad er det?

Bryllupsmødet er en service jeg tilbyder ALLE mine brudepar i forbindelse med det kommende bryllup, i stedet for blot at sende et ark med spørgsmål. Alle møder ligger som hovedregel onsdag før brylluppet mellem 19-21 og foregår i via et online møde via facebook eller lign. Her får vi sammen tidsplanen på plads, går i detaljer med ønsker og eventuelle udfordringer der må være på dagen. Vi snakker billedstil, om der er ting jeg skal være opmærksom på i forhold til gæster. Vi snakker leverandører til bryllup i forhold til billedmateriale til dem og meget mere.

Er der nogle skjulte udgifter?

Nej alle udgifter er synlige og bliver gjort opmærksom på. Det eneste der kan komme efterfølgende er p-afgift, som også står anført i mine kontrakter. Bro- og transportudgifter er indregnet i prisen og vil fremgå af kontrakten.

Er alle billederne man modtager redigerede?

Ja alle billeder er redigerede, ingen forlader min computer uden at være færdige.

Der står at du må bruge vores billeder til SoMe og messer:

Er der altid kontrakt på fotograferinger?

Ja. Jeg har indskrevet i mine kontrakter at jeg som hovedregel må bruge billederne, jeg tager til min egen markedsføring, da det er det fremtidige kunder ser og booker mig ud fra. Kan de ikke se mit arbejde, så booker de mig ikke, hvilket er ganske forståeligt. Derfor er det et punkt jeg har i mine kontrakter. Man kan dog vælge at betale sig fra eksponeringen i form af en beskeden kompensation.

Ja! Jeg laver altid kontrakter og finder man senere hen ud af at man gerne vil have en større pakke eller et tilkøb, så laver jeg en tillægskontrakt. Det gør jeg for at sikre brudeparret, såvel som mig selv.

Vi har set denne stil på nettet. Kan du redigere vores billeder så de ligner?

Hvorfor skal vi sørge for mad og drikke, kan du ikke bare tage en madpakke med?

Nej, jeg har min helt egen billedstil, og jeg går som udgangspunkt ud fra at jeg er blevet booket på grund af denne. Jeg modtager dog meget gerne inspirationsbilleder ift. poseringer og stemninger. Min billedstil og udtryk kan ses i galleriet.

Det kunne jeg i princippet godt, men da jeg er afsted ofte fra kl 7.00 morgen og til kl. 01.00, er det svært at få en madpakke til at være lækker ret længe. Derfor er det en fast del af samarbejde mellem mig og kunderne, at der sørges for forplejning.

Hvordan er din alkoholpolitik?

Er fotobog inkluderet i prisen?

Jeg har en 0-tolerance for alkohol på jobbet og takker derfor altid nej til diverse tilbud på dagen. En sjælden gang vil man kunne se mig tage en såkaldt fyraftensøl, hvis det passer ind. De fleste gange vil jeg aller helst hjem i seng efter en arbejdsdag på noget der ligner 16-17 timer.

Nej det er ikke en del af mine pakker, jeg tilbyder dog bøger som tilkøbsprodukter og de starter ved en pris på 1.900 kr
Man kan også bestille vægbilleder, print og andet igennem os.

Aflysning, hvordan fungerer det?

Når man booker dig, hvordan foregår betaling så?

Ved sygdom vil jeg bestræbe mig på at finde en afløser eller tilbagebetale reservationsgebyret.
Hvis brudeparret aflyser tilbagebetales reservationsgebyret ikke. Sker aflysningen senere end 8 uger betales 50% sker aflysningen senere end 4 uger betales det fulde beløb. Dette sker, da jeg meget sjældent kan nå at få booket datoen på ny, så tæt på.

Ved booking betales et reservationsgebyr inden for en uge og inden for den uge, skal jeg også have modtaget en udfyldt og underskrevet kontrakt. Reservationsgebyret er 1/3 af hele beløbet. Restbeløbet betales senest to uger før brylluppet.
Ex. Pris for pakke 12.000,- Reservationsgebyret er da 4.000,- og de resterende 8.000,- betales to uger inden brylluppet.