FAQ

I løbet af den proces der kører fra kontakt til bryllupsdag, får vi en masse spørgsmål. Her er dem vi får mest:

 

Er I kærester? Nej, det er vi ikke, vi er kun kollegaer

 

Får man alle billeder der bliver taget? Nej, der er anført i kontrakten, hvor mange billeder der er med. (max 500, med mulighed for tilkøb af flere)

 

Er alle billederne man modtager redigerede? Ja alle billeder er redigerede, ingen forlader vores computer uden at være færdige.

 

Er der nogle skjulte udgifter? Nej alle udgifter er synlige og bliver gjort opmærksom på. Det eneste der kan komme efterfølgende er p-afgift, som også står anført i vores kontrakter.

 

Er der altid kontrakt på fotograferinger? Ja vi laver altid kontrakter og finder man senere hen ud af at man gerne vil have en større pakke eller et tilkøb, så laver vi en tillægskontrakt. Det gør vi for at sikre brudeparret, såvel som os selv.

 

Vi har set denne stil på nettet. Kan I redigere vores billeder så de ligner? Nej, vi har vores helt egen billedstil, og vi går som udgangspunkt ud fra at vi er blevet booket på grund af denne. Vi modtager dog meget gerne inspirationsbilleder ift. poseringer og stemninger. Vores billedstil og udtryk kan ses i galleriet.