Detaljer, tips og tricks – Personlige skilte og borddækning del. 1

Detaljer, tips og tricks – Personlige skilte og borddækning del. 1

Som fotografer ser vi rigtig mange detaljer til bryllupper og tager rigtig mange billeder af detaljer. Brude har gjort jeg umage og arbejdet med kreative sysler i flere måneder, op til Deres store dag, for at skabe de perfekte rammer til Deres bryllup.

Vi vil gerne vise Jer nogle kreative og unikke ting vi har set igennem tiden.

Det romantiske og kreative..

Her er det bruden der har været på spil. Hun købte en “Die Cutter”, der er en printer der skærer det ud, som er i dokumentet og lavede derved selv alt papir pynt.

Det er vildt smart og gør at der ingen grænser er for hvad man kan lave af pynt, invitationer osv.

Her er det gaverne til nogle af brudeparrets nære venner.

Die Cutteren blev også brugt til de små fine gaver til brudepiger, blomsterbørn og mødre, hvor deres navne var blevet skåret ud

Invitationerne stod hun også selv for og lavede bl.a. det smukkeste bånd til at sætte rundt om invitationen, med deres initialer på <3

Bordplanen var også et stort mesterværk med uendeligt mange detaljer

Mændene slap heller ikke for brudens personlige præg til brylluppet og havde lavet navnetags med alle deres navne.

Som gommen her sagde. “Hun har fyldt mit kontor med utallige plastikkasser og bedrollers, med alt det hun har skåret ud, der er ikke plads til at jeg kan arbejde mere”

Rustikt boheme..

Når det rustikke og boheme udtryk skal forstærkes kan det være en fin ting at lave nogle anderledes bordkort.

Her har Kira fået lavet bordkort i læder, der efterfølgende kan bruges som nøglering. En fiks og lækker måde at vise gæsterne på vej til deres pladser og samtidig give alle gæster et lille minde med fra brylluppet.
Bordnumre er en god idé at have hvis der er mange borde at holde styr på, det er også med til at give en lille sammenhold ved de enkelte borde. Her har Kira lavet en enkel og afslappet men smuk løsning der passer perfekt ind i rammen til deres bryllup. Ligeledes havde hun lavet skilte i samme stil med informationer om fotografering og Deres gæstebog.
Små fine ting der nemt kan laves i word og med en printer 🙂

 

Tilfældig vild natur i sin enkelhed..

Et sommerbryllup i naturskønne omgivelser er en skøn oplevelse og hvorfor ikke tage naturen med ind til bordet?
Her er der lavet enkel borddækning med en masse grønne planter og blomster. Det vilde giver en god effekt og afhjælper det til tider overpyntede indtryk man kan få.
Her er det matchende grønne og jordfarver i høje og lave opstiller der giver en god ro for øjnene, men alligevel giver mulighed for at opdage nye ting ved oppyntningen.

Menukort er med til at skabe overblik og gør gæsterne den tjeneste at de kan forberede sig på hvad de skal spise.
Her er det et enkelt lille skilt i rustik stil der passer perfekt ind

 

Med et roligt, grønt, naturfyldt bord giver det god mening at få bordkortene til at passe ting. Her med et manillamærke  og en lille grøn kvist.
Enkelt, smukt og gennemført.

Ofte når vi er ude som fotografer er der tydelige tegn på at det enkle og nordiske går igen til alle bryllupper. Nogle er mere pyntet end andre, men enkelthed og stilrene opdækninger er det vi ser flest af.

Følg med i næste afsnit hvor vi smutter en tur forbi Ribehøj og ser på deres små detaljer. Vi runder Stevns til en kærlighedsfest med farve på.

– Camilla

TAGS: