Brudevals i forskellige udgaver

Brudevals i forskellige udgaver
Et spørgsmål vi ofte bliver stillet af brudepar. Hvordan med billeder af brudevalsen?
Billeder af brudevals kan variere utrolig meget. Ønsker man intime billeder tæt på som skal semiopstilles? Skal der være mere gang i den i retningen af nightlife billeder, vil man have det taget igennem menneskemængden eller lidt oven fra?
 

Vi laver det hele og ofte en kombination, da vi er to fotografer på.

Når vi snakker om opstillede billeder af brudevalsen så er det i den forstand at vi har aftalt med brudeparret på forhånd hvad de godt kunne tænke sig og dermed aftaler at vi samarbejder som fx. her hvor bruden ønskede et billede som dette.

Hun havde et inspirationsbillede med meget identisk med dette og derfor aftalte vi under mødet, at De skulle danse således på et tidspunkt under brudevalsen, hvorpå vi så ville fange det.
Det er til dato et af vores mest populære brudevals billeder. ;)Et andet par havde en lidt anderledes tilgang til brudevals med noget mere power i, lavet i nightlife stil

Herunder er der flere eksempler lavet med flash der giver lidt partystemning.
Man kan også vælge at danse brudevalsen udenfor som fx. Mie og Mikkel her gjorde det en lun sommeraften i juli.

Sort/hvid billeder under brudevalsen er en af vores personlige favoritter, da man ser stemningen og kærligheden mellem brudeparret og det er det der springer i øjnene, før farverne gør.
Billedet i midten er et godt eksempel på at bruge gæsterne til at danne ramme om det billede og skabe noget dynamik i forhold til at det øverste i billedet, faktisk er en af gæsternes arme, da han selv lige skulle tage et billede af brudeparret.

Også et typisk billede vi laver med gæsterne på, så man kan se en masse glæde under valsen.

Brudevalsen er for brudeparrende en vigtig del af dagen og derfor kræver det også lidt ekstra af os og vores udstyr. Lyset er som regel meget dæmpet, der er diskolys eller røg, hvilket vi gerne arbejder med og bruger kreativt, til at fange de bedste billeder.

TAGS: